porfilera mera!

hejsan! 

idag var man i skolan i 2 timmar. helt onödigt. fixade med skåpen och a-ö.

Nästa vecka ska jag och gabbi köpa träningskort på friskis och svettis. Gött att komma igång med regelbunden träning tillsammans med någon man trivs att umgås med.

Funderar på om jag ska profilera min blogg lite då och köra lite träning och kost blogg. ska ju på en föreläsning om kost tillsatser. så kan skriva om det med då.

varit ute och övningkört idag! det gick bra. körde västerleden och tätort. var och tankade och köpte motorolja.

tjilivippen tippen!


skogens gula skönhet!

ett datum man aldrig får glömma!

Hejsan Dagbok!


 eller vänta nu. detta är ju ingen dagbok, den är ju inte privat så ingen annan kan läsa. här vill man inte skriva sina inersta privata hemligheter. Jag undrar faktist varför man har bloggar där man skriver om sina liv i så hela världen kan läsa det. varför vill människor dela med sig av detta till andra, helst dom man inte känner. och varför vill okända människor läsa min blogg?
Hur kommer det sig att folk läser bloggar av okända människor som man inte känner? varför är man intresserad av att läsa om andras liv? Själv läser jag några kända bloggar som jag följer kontinueligt. Men det värsta är väl att det känns som att man känner personerna är man läser om deras vardag och man målar upp en bild om hur personerna är b.la. Är det någon mer som tycker samma?

Ok, bort ifrån "Jossan försöker låta smart" till något helt annat.

Idag har jag varit duktigt och jag är riktigt stolt över mig själv. Som folk nog redan har märkt så är det många vårdcentraler och sådant som är ute och marknadsför sig på olika sätt. tänk att man konkurerar om en sådan sak som svenska folkets vårdval. Var i nordstan med Gabbi på bamba rasten och då tog jag mitt förnuft till fånga och gick till en som stod där och testade mitt blodsocker. jag hatar allt som har med nålar att göra och en sådan här sak gör att jag stärker mig själv.

Snart ska jag ut och Powerwalka med Johanna. Denna gången ska jag ta på mig mina tränigns skor så jag inte får blåsor under fötterna igen. haha.

Ojsan höll på att glömma. Provade ut studentmössa i tisdags. så nu är det beställt + lite annat kuligt. så nu känns det när men ändå långt borta. :P nästa vecka är det 9 månader.:P typ. haha.
4/6 2010 glöm inte det datumet. det kommer jag aldrig att göra:P haha

Puss o kram skumbanan!



Jag vill ha denna som header men jag får den inte i den storleken som jag vill ha. någon som vill hjälpa mig?

du är inte som jag. du är som du!

första "riktiga" skoldagen eller inte riktigt "riktiga" eftersom vi inte börjat med schema än men ändå. vi gjorde iallafall en kraftansträngning. högskoleinformation och grupparbete och jag börjar redan störa mig på folk.
ikväll har vi haft en liten "mys" kväll  jag, mamma och pappa. Vi var iväg och köpte    *Män som hatar kvinnor*
den var bra men inte min filmsmak.

imon ska vi prova ut studentmössor i skolan och ha introduktion av UF hela dagen. 9-15 imon iskolan och effter blir det att åka till mormor och morfar och äta.

Nu ska jag kila och bekanta mig lite mer med sängen:P

Kram Jos - jossan - kos - kossan



på lördag  - söndag är det Finnkampen på Ullevi. Sverige ska sloss mot finland i en traditionell kamp. Jag ska dit, någon mer? kommer bli superkul. kommer vara massa av mina små sketungar från friidrottskolan där med.



kokokokko!


 
kokelekuuu!


inte bloggat på några dagar sorry för detta!

började som sagt skolan i torsdags och fick träffa girlzen igen. var bara där för upprop och enskilt samtal om studieplanen. blev sur för dom hade gort fel på mitt och inte tagit med matte c , istället hade dom föreslagit svenska c och näthandel c. men så att dom ville fan inte jag läsa så läraren skulle fixa detta.

som ni säkert har märkt har det varit friidrotts-vm under denna vecka. vem kan ha missat detta faktum?!

Bolt körde storstilat som vanligt.
3 starter - 3guld
2 ind. starter - 2världsrekord.

det säger ju sig själv. han är redan en legend!!

Nu ska jag kila och dricka på min Pommac Magnum som jag öppnat idag!

kram jos




 


upptäck mig!

hejsan!

imon är det skola igen och idag har man tagit dfet lugnt. tog mig faktist i kragen och tränade idag. körde 20min på cykel (10,5km) och körde lite styrka med skivstång efteråt. jag har ett litet problem (inte något psykist eller något sådan. haha kasnke lät så) men så jag vågar inte träna så mycket på grund av detta.
Börjar 11 imon och sista året på gymnasiet drar igång då. känns ändå ganska så skönt att det drar igång och sedan får man ju träffa sina underbara girls med. vet ni!  såg en bil med registeringsnummer PPP. haha skulle man haa haft.

Tråkigt att man inte fick se Wissman i semifinal på 400m. järdrans infekktion.

försökte fixa en ny bild till min blogg men när jag satte in den så blev den så fult liten så vet inte hur jag ska göra:S får sätta mig med det en dag som jag har mera tid på. snart drar barnträningen igång och minskar tiden igen.

Ni ska gå en bild från friidrottskolan. och se om ni kan upptäcka mig::P


Jag har klippt mig så att ni vet det allihoppa!!


Denna fick jag av mormor så där jag kan samla pengar i till min bil som jag ska köpa någon gång:D det kan ju hjälpa lite iallafall:P

Kram Joss.

girlz. vi ses 10 i 11 utanför skolan imon:P

i do!!!

Hello!!



var det någon som inte satt bänkad 21:35 igår? När usain bolt blev störst genom tiderna med sina 9,58 på hundra meter. i do!

idag blev det en skön och välbehövlig sovmorgon. sov till 12. skönt!!! idag har man fixat klipptid så imon vid 12 ryker det. inte allt men lite iallafall:P

jag skulle vilja ha ett nytt utseende på bloggen.. får ta mig tid en dag och sätta mig och göra detta. men tycker det är så klurigt. byta ut bilden överst och sätta in någon ting på mig eller någon nyare bild. den är från förra året när jag var med familjen till arvidsjaur. en otroligt fin stad. alla som har möjlighet borde åka upp till arvidsjaur och kiruna och se vilken fin miljö som finns där upp. inte alls som här i göteborg. ingen stress och massa mysiga gator och butiker man kan kika in i.
jag vill drömma mig tillbaka till dessa ställen helst när skolan börjar på torsdag och jag vill ha längre sommarlov.

Nu ska jag sätta mig och ta tag i min körkortsläxa. hela delen om stadskörning i studiehäftet. tar nog och cyklar en sväng senare ikväll när  jag varit och fixat till mina glasögon. dom sitter snett tycker jag.

Kram Jos


the final cauntdown

hejsan!

denna veckan som varit har det varit mycket spring på stan. som jag skrivit tidigare så var jag på Lotta på Liseberg i måndags.
i tosdags var jag med Lina & Gabbi på brew house och götaplatsen. såg johan palm på brew och BOB HUND på götaplatsen. bob hund var något speciellt.
i fredags var jag och johanna åter igen istan och kollade på petter och europe. jag är inte den personen som avgudar petter men det var helt klart roligt att se. Men det var som mäktigt var när vi stod på götaplatsen. ganska imitten och lyssnade och sjung med på carrie och the final cauntdown hela avenyn stod och sjung med och det var runt 50 000 som hade samlat sig där. mäktigt var bara förnamnet !

sveriges i genom tiderna bästa rockband. Grymmmmmmma!

Kram jos

ge mig ett i, ge mig ett f, ge mig ett k. vad blir de?

Hejsan!!


det har hänt en del sedan sist. jag är hemma tillexempel.

denna veckan är det friidrottskola som gäller och nu har jag bara en dag kvar på den. det är grymt sköntt. slippa tidiga mornar några dagar till iallafall. se sista dagarna nu innan skolan börjar ska jag verkligen njuta av. tänk att detta kan vara ens sista sommarlov.

i måndags var jag och gabbi på liseberg och kollade in allsången. inte varit på de iår så fick passa på eftersom det var sista gången. vi sjung med i lade swinge eller vad den heter och lite annat:P haha vi ägde på att sjunga på norska ska jag bara ta och meddela.

idag ska jag och Lina (kanske gabbi?) ner och utforska kulturkalaset. vi ska till brewhouse och kolla. kommer nog bli mycket spännade.

jag måste verkligen skaffa mig en kalender. just nu har jag allt i huvudet och det är något jag hatar. funderar på om jag ska skriva ner allt på postit-lappar och sätta runt om i mitt rum men det kommer bara se dumt ut. så får sticka imon eller i början av nästa vecka och inhandla detta.

jag körde med en nu körlärare igår och det gick bra. han var duktig på att lära ut och visade hur man skulle bete sig. men det dumma är att min förra körlärare sluta i början av maj och vad tror ni inte den nya ska göra. han ska sluta den 11 september. varför ska jag ha sådan otur för? kommer ju aldrig få mitt körkort! :(

Nu ska jag kila iväg och inhandla någonting som jag kan stoppa i magen så jag slipper att gå hungrig. Jag vet redan vad jag ska ta. måste bara hämta telefonen och ringa ett samtal:P till vem kan ni ju bara ffåååå undra:P

Kramis - bananis




Vilken friidrottskola tror ni har mest barn? IFK gbg
vilken friidrottskolan är det alla vill gå på? IFK gbg
vilken friidrottskola har dom bästa ledarna? IFK gbg
vilken friidrottskola är jag ledare för? IFK gbg

jag vet, jag har mina sjuka idéer men det är inte svårt att få när man tar hand om 54 ungar 3 timmar varje dag en hel vecka!

Skogens gula skönhet!!

Hejsan!!

Nu sitter jag i soffan hos faster min och göttar oss. i måndags när jag kommit till farmor så var vi ute och plockade svamp. eller rättare sagt gick ut och letade efter det. vi hittade mega bauta stora. inte sett något större.
igår gick jag och farmor ut och gick 1 mil när vi hade ätit frukost vid halv 10 och kom inte hem förrän vid halv 12. vi kom hem med en hel korg med skogens gula skönhet. (bilder kommer må ni tro!)
kanske man ska ta med ner till göteborg och sälja. vaddå kommer att tjäna en massa? dom tar 169kr/kg på konsum för de som kommer från litauen.
Fyndade en väska igår på rean.. skulle kosta 699:- men gav bara 209:-. tyckte jag var super. ny väska till skolan, rymlig, björnborg och helt klart prisvärd:D 

återkommer när jag kan och vill. 

Puss o kram. 

Jos. 



Massa pussar och kramar till PPP . ni vet vilka ni är och jag saknar er en massa, snart ses vi igen. och om tio månader tar vi studenten! FATTA 10 MÅNADER!!!!!


hmm.

hejsan!

JAA! jag vet att det var länge sedan jag skrev. men har inte haft den tid som krävs. under helgen har jag varit hos Jennie och patrik och imon bär det av till Vimmerby. ohh yeah, 4timmar och 20min i buss. tur att det är direktbuss så man slipper att byta i jönköping.


på semstern var vi uppe i kiruna. sedan tog vi östkusten ner. vi var på ishotellet i jukkasjärvi bl.a.


åkte 403 mil i bil under semestern och förbrännde många liter bensin. :P usch, de är inte bra för miljön. aja skit samma. nu ska jag gosa med wicce som det känns som man varit ifrån megalänge.


Kramis alla.




RSS 2.0