äntligen!

idag har Jag inskaffat mig ny bikini och solöverdel. skönt äntligen. Blev inte den jag hade kollat på men det spelar ingen roll.

Här kommer bilder på dem:



Det kommer nog inte att bli några mer inlägg innan vi beger oss av på semester så alla får ha det super så hörs vi!

Kram JOS

Varm, Bränd och helt utmattad!

Hejsan!

idag har varit ännu en varm dag. men man ska inte klaga.

varit ute i göteborgs södra skärgård idag med Johanna och hade det grymt trevligt. skrattade och flummade hela tiden. shoppade på första bästa färja och tänkte bara se varit vi hamnade. Vi Hoppade av på Köpstadsö eller "tjössö" som man säger här ute. Men När vi hade gått runt på den ön i en timme och letat efter både någon kiosk eller café och en badstrand som dög utan resultat gav vi upp och gick till färjeterminalen eller vad man ska kalla den och vänta på en färja kom som kunde ta oss till en annan ö. tillslut efter 30min väntan kom den. yeah. då hade vi både kunnit köpa oss en riktigt kall coca cola och bestämt att vi skulle hoppa av på¨brännö husvik.  Vi kom dit lade oss och solade på första stranden som vi hittade och sedan innan hemgång satte vi oss vid dansbryggan. Har någon hört talas oss låten:
" det är dans på brännöbrygga" det vat den bryggan!
kan ni tänka er att bandet kom på varsina flakmoppar med instrument och allt. mycket speciellt. hehe

vi hade det grymt skönt och kul under denna dagen och jag fattar inte varför man inte gör det oftare. detta är värt att göras om.

Var ute och promenerade med lina i tisdag och det var lika mysigt som vanligt. alltid lika mysigt. vi hittar på alla möjliga dumheter som vi tycker är helt normala och går runt och digger palmen.

Nu ska jag springa in i duschen och sedan se om man kan komma i säng lite tidigare idag än vad det har blivit andra dagar.

På lördag blir det att åka på semester med mor och far.

kram Jos


Jag och johanna på färjan från köpstadsÖ till BrännÖ


Jag i väntan på färjan hem till fastland och civilisationen.
bort från flakmoppar och skottkärror till avgas stak och spårvagnar.


första stoppet!

BrännÖ! skitmysigt med massa mysiga hus.

RSS 2.0