...

Nu är jag här på plats hos syrran och hennes kille. ska snart ta en bit mat och har hälsat på både stella och flex. en kort sammanfatting i hm typ en mening, (okej, två)
träning för småbarnen idag gick bra. gick inte in i väggen denna gången iallafall.dom var mkt bättre än vad jag trodde på det vi körde. det var lite pinsamt då jag visste att min pappa stod och kollade på hur jag skötte mig:P haha. eftersom det var onödigt att han åkte hem så stannade han.
När jag kom ner till centralen så gick vi till ´tidpunkten eller västtrafik kalla det vad ni vill för skulle fylla på "kortet". när jag hade fyllt på kortet hade hon gjort fel och sagt att det kostade mindre än vad de gjorde. sedan hände det mycket med men orkar inte skriva det:PP

kram JOs

vem har sagt att man inte går rakt in i väggen?

god morgon eller vad ska man säga?
idag blir det en dag som jag igentligen inte hade planerat. snacka med jennie igår och efter lite snack så bestämmde vi att jag skulle komma till dom idag. var ett skämt först men sedan blev det allvar. kommer inte hem försen på tisdag. skönt med massa dagar ledigt:P
knatteträning först idag men höjdhopp på programmet. ensam tränare nu för mina hmm. 33ungar. men jag hoppas att jag konmmer att överleva. att jag inte går in i väggen
haha:P

nu skall jag fortsätta att packa så hörs vi:P

Kram Jos

cykling

nu har man varit uppe och cyklat. skönt. 1mil = 18:30 min, yes. bäst av pappa och mig:P 154 cal mindre.

Nu skall jag sätta mig och äta avokado. visste ni att det var jätte nyttigt. så nu skall jag äta det så det sprutar ur örorna.



kram Jos

HAHAHA

Juste. måste bara berätta en as kul sak:! var det någon som såg "sveriges värsta bilförare"  igår??
 En av dom som är med där har jag träffat. hah. jag, syrran och några kompisar my, åse och linn träffade han och hans kompis på en camping här i göteborg för ett antal år sedan:P sjukt att han är med där. Lite skämmigt att man vet vem han är och träffat honom. Men kan skylla på att när vi träffa honom hade han inget körkort och han körde inte så:P
det fulaste var att han blev utsedd till värsta bilföraren första veckan.

han den andra som bara hade tagit 2 körlektioner fick sitt körkort skulle jag aldrig vilja möta i trafiken eller inte ens utan bil heller:P

här är en stor nyhet i bloggvärlden!
Enliggt tidiningen idag har blondinbella gått ut med att hon skall sluta blogga för att kunna sats mer på studierna och inte ha någon blondinbella stämpel på sig när hon senare blir advokat. (hon skall gå juristlinjen) vad tycker ni om det alla bloggare??

kram jos


bilder

Lite bilder


här är en bild på en del av min lilla frukost från gårdagen.


ny väska. köpte, gissa var??

cool flaska. var tvungen att köpa:P

liten summe

hejsan..

har bara varit i skolan i 1 och en halv timme. hade bara prov, sedan fick vi sluta. wii.
mötet med susanne gick bra igår. det skulle inte vara några problem så det blr troligtvis gympalektion den 26/2. innan jag åkte till skolan igår så skulle jag bort med wictor till mormor då han skulle vara där eftersom vi skulle på samsunggalan på kvällen. så jag tog bussen med wictor bort till mormor och morfar och jag satte honom på ett eget säte så han fick titta ut:D


sedan tänkte jag ta 50 bussen in till stan för den gick snabbast men ändå hoppade jag på 91:an när den kom och den går förbi hemma vid mig. så det tog mkt längre tid en vad jag hade räknat med. när jag kom in till stan gick jag till sats och väntade på susanne.
när jag skulle åka hem så skulle jag ta 50 bussen till frölunda torg för att hämta mina skor som var på klackning. men även då hoppade jah på 91:an, men det gjorde jag utan att tänka på det. jag kom på att jag tagit "fel" buss när jag var vid rosenlund så hoppade av vid järnvågen och vänta på 50 som kom efter någon minut.

när jag skulle åka hem från toget då. haha då fattar jag inte vad som hände men då hoppade jag på 50bussen men skulle gått på 91:an. men hoppade av vid beryll och tog 91.an därifrån. hallå, dom två bussarna förföljer mig.

vid 4 tiden gick jag bort till pappas jobb för vi skulle ta bilen till stan därifrån. vi var tvugna att ta bilen eftersom bussarna typ inte går ut hit efter kl. 20.00. kanske en gång i timmen.

samsunggalan var inte så rolig som andra år. men vi fick allt se lite blod allt. JOO, Alhaji Jeng spräkte ditt ögonbryn så han fick sy. här är en bild när sjukvåradare tar han om honom i stavhoppsmattan:P

det var massa fotografer och kameramän som stod och filmade och tog kort.

när det var slut var de bara hem och plugga. pluggade till kvart över 12 på skiten.

Kram Jos


Min dag idag!

God morgon!

nu har man äntligen vaknat till liv och ska snart skynda iväg och ta på mig lite kläder och äta någon goo frukost:P
sedan bar det iväg till sats kompassen för ett litet möte med Gympaläraren angående min gympa lekion. sedan skall jag iväg till frölunda torg, eller vänta, jag skriver det som punkteform istället:P

¤ till Sats Kompassen för möte med Susanne(gympaläraren)
¤ Frölunda torg för att hämta hem mina skor Jippi
¤ hem igen och plugga stenhårt:P
¤ åka in till stan för att kolla samsunggalan (friidrottsgala i scandinavuim för dom icke-uppmärksamma)
¤ hem igen. plugga massa mer
¤ gå och lägga sig.

Det är min dag i punktform. jag har varit lite passiv på min pluggning.. vad beror det på? jag tror jag har svaret.
men nu skall jag gå ner och äta något mumsigt så hörs vi snart??

(ska försöka lägga upp bilder på stuff jag köpte i ullared när jag kommer hem:P)

kram jos


 


Ullis day

tjolahopp!!

idag har man varit på Ullared. mötte lina och becca i brunnsparken där vi skulle vänta på bussen. bussen åkte vid 5 över 9 och satt med Lina:d yes, gabbi, vi lyckades:P
när vi var 1,5 mil ifrån ullared får vi reda på att vi skall på förläsning vid 11. blev sur eftersom jag hade bestämmt att vi skulle möta upp syrran där när vi kom. men det blev att gå på det istället och träffa henne senare. när vi väntade så satt vi utanför och då snackade lasse med några levande reklampelare som gick runt och han sade att han skulle ge dom underkänt för han inte tyckte att det var bra dom gjorde. han frågade oss vad som fattades och då sa jag:
- reklamblad.
lasse bara.:
- helt korrekt.
föreläsningen höll på en timme där fick vi reda på massa saker och fick se en film. men visste redan många va sakerna hon sa.
vi mötte syrran när vi var påväg att hämta kundvagnar och sedan gick vi in för att börja handla. väntade att äta mat:P
när vi hade gått runt ett tag bestämmade vi att vi var klara och gick till kassorna. blev lite för dyrt enligt mej man va fan? hur ofta är jag där liksom?
vi stack till göteborgskex och köpte baddare och sedan stack vi och åt. när vi hade fått maten och skulle gå och sätta oss sa jag;
- jag är inte så hungrig
syrran:
- men jossan, gratis är gott
jag:
- juste, gratis är gott. mums:D
sedan stack vi till den nya butiken och kollade och sedan kom vi på att vi var tvungna att gå tillbaka till bussen och då var nästan alla där så de var tur att vi gick dit när vi gick. satt helt alone på vägen hem. men de var skönt. pluggade företags ekonomi och lyssnade på musik.
det var kul när vi kom tillbala till gustav adolfs torg och alla strömmade ut ur bussen med gula påsar. haha

var med carro idag. trevligt. det var länge sedan, tjejen, du vet vad du skall göra nåt en viss person:D

Nu ska jag fortsätta att snacka med mina änglar och titta närmare på min nya bag. bilder kommer senare.:P

kram JOs


forget the money

Sitter och snackar med Becca på msn. frågade hur mkt pengar hon skulle ha med sig imon till Ullared. då kom hon på att hon glömt att fixa med hennes pengar för hon hade inga:P Nee, ska nog ta och sova snart. så jag orkar upp imon,. Ska ringa Jennie innan jag åker till stan så hon kommer upp. ska möta henne vid ullis när vi kommer dit.

GOD NATT OCH SOV GOTT ALLASAMMANS. hörs imon

Kram en trött skrotnisse


Super pannbiffarna

mums. nu har jag ätit och mina pannbiffar ägde;P Dom blev skitgooa. lägger upp en bild på dom.
ska ta mig i kragen så snart sätta mig med företags ekonomi B. har prov i det på fredag. blää.  undra om det kommer något bra på tv idag, får kolla det.

ha en super bra dag haha


Mina pannbiffar by Jossan

Kram j0s

YES

Nu är jag hemma igen.
jag hann med mycket på den halvtimmen jag var på Frölunda torg,
¤ Lämna mina skor till omklckning. (trodde det typ skulle ta en timme men får hämta dom imon
¤ prov 2 tröjor/koftor och lägga undan en av dom
¤ Praktikplats intervju På accent (jJAG FICK PLATSEN)
¤ Gå tillbaka till butiken och betala tröjan/koftan
detta hann jag på en halvtimme. är riktigt stolt faktisk.

bild på tröjan kommer nedan. jag avr riktigt stolt över mig själv  när jag hittade den tröjan/koftan och bestämde mig för att köpa den, brukar annars ta mig evigheter att bestämma om jag ska köpa de eller inte.

jag fick min praktikplats. Yeah, det negativa är väl att jag kommer jobba från 10-18 de tre första veckorna och de andra tre 11-19. Kommer vara så trött i mina stackars ben, fötter och hjärnan att jag bara kommer vilja gå och lägga mig när jag kommer hem. men handledaren var trevlig och hon sade att jag kunde ha chans till sommarjobb om jag visade att jag verkligen ville det och att jag gav 100% hela tiden.



Nee, nu skall jag gå och börja med maten. ska göra pannbiff tror jag. mamma tyckte att jag hade gjort sådana gooa förra veckan. eller så sa hon det för att jag skulle ha maten klar tills hon kom hem:P


Dagens Inköp. kanske inte den bäste bilden kanske:P

kram Jos

En massa saker!

hejsana hoppsan!!

nu är jag vaken.. satt uppe till ca 2 inatt. haha snackade med Issa och gjorde lite dueller på vetgirig.
idag blir det att gå på intervju. hjälp! vad ska man säga? hur ska man uppföra sig? men butikschefen verkade trevlig så det kommer säkert att gå susenbusen asså. ska lämna in min skor för omklackning så får åka dit lite tidigare.
skönt att få sova ut idag. men det kanske blev lite för länge?? vaknade vid kvart i 1:P

skulle varit med Carro idag men hon hade inte sovit i natt så hon skulle hem och sova. men ses kasnke imon istället.

igår fick jag reda på att jag skulle bli ensam som tränare då Lina inte har tiden längre för det. tycker det är tråkigt och jag blev genast mycket uppstressad inför helgen och alla andra helger. Dom måste ta in en ny,. kommer inte klara det annars. får se vad janne säger när hon ringer till han idag.

Imon blir det Ullis med klassen och nån annan klass. ska shoppa loss lite grann. men ska bara köpa det nödvändigaste har en tendens att inte göra det, att jag köper det som kan vara bra i framtiden. men dee går så mkt pengar då:P men skall iallafall köpa Baddare. det enda en så länge som jag vet att jag ska köpa. och så padds med.

Imon Fyller Issa 18 !!! Grattis till henne. det samma gäller Lina ö 18 med:D Hoppas att ni får världens bästa födelsedagar så ses vi:D

Nee, nu ska jag gå och ta på mig och förbereda mig för intervjun. gud, jag kommer att göra bort mig:p. men får hoppas att det inte sker.

på torsdag ska jag till skolan en snabbsväng och prata med idrottsläraren om min gympa lektion. haha vad jag kommer att köra med klassen då assså:D dom kommer typ dö efteråt:P


Här skall vi Shoppa loss girls!!
se upp för nu kommer vi!


kram Jos

Grattis:D

Kväll, eller snarare natt nu. sitter och snackar med Issa och Syrran. men ska snart gå och knuta mig. lappen skall på så jag inte får några oönskade och oinbjudna gäster(bakterier) i mitt lilla öga.
Syrran var hemma idag en sväng men fick aldrig se skymten av henne för hon kom och åkte innan jag kommit hem, men vi kanske ses en snabbis på onsdag. Kram till bästa syrran man kan ha, or? hon är ju iofs aldrig hemma nästan. tycker hon kan ta och komma hem och umgås med sin syster och göra systersyster saker,;P

Imon blir det att gå på Praktikplats intervju och sedan skall jag vara med Carro. det var typ ett halvår sedan eller nått. nära på. det ska bli kul. vi har säkert mkt att prata om. hon får lära mig den dansen hon börjat dansa.

Gabbi förbannat. glömde min piratlapp idag ju. skit också.

Jag vet inte men jag stör mig när folk använder sig av ordet vardagslyx. asså okej, men som typ blondinbella kallar det vardagslyx när hon går och fixar sina naglar för 500-600 kr varannan vecka eller hur ofta hon gör det. vardagslyx tycker jag de skall vara när man gör något som inte ska kosta så mkt. eller att man äter en liten finare middag mitt i veckan eller något i den stilen. inte att det man skall göra ska kosta en förmögenhet. det kan man göra på helgen eller något liknanade.

Vill bara säga ett grattis till min underbara älskade farfar som skulle ha fyllt år idag MåndagD du ska veta att det inte går en dag utan att jag tänker på dig:D Du finns i mitt hjärta och där kommer du alltid att finns vad som än händer. önskar att jag kunde fått tagit ett sista farväl på ett bättre sätt. men hoppas att du har det bra där du är nu. Puss Älskar Dig.
(vet att det nu är tisdag 00:18 men det skiter jag i)

Kram Jos



 


intervju

ojj. Glömde meddela förut att jag ska på praktikplats intervju imon halv 4:P Skönt att äntligen få det gjort. eftersom den skall vara bekräftad och säker på fredag så känns det skönt att få det gjort.

Nu skall jag gå och kolla på Bröllopet.

kram Jos

like alla andra dagar... eller??

Skolan idag igen. blää. ringde praktikplatsen innan jag åkte till skolan men det var ingen som svarade. Mötte lina utanför skolan och gick vidare upp till skolan. gick förbi gabbis klassrum och försöka få ögonkontakt men hon verkade inte reagera:´( vi började med svenska B. fick skulle välja Fördjupningsämne och jag hade valt Dyslexi. tycker det verkar intressant och det var ett lite lättare ämne tror jag:P vi slutade typ vid kvart över 11 så jag och lina drog till gina för jag skulle köpa två tröjpr. wii. fick tag på det jag ville:P på lunchen träffade vi Gabbi och issa som vi lunchade med. vi satt och snacka om vem av Gabbi och issa som skulle ringa AC/DC snubben. men det slutade med att issa messade till han. jag retade gabbi för att hon våga ringa, ;P Jag och lina vinkade adjö till gabbi och issa innan 1 för dom slutade vid 12 medans jag och lina skulle gå till 16. :( men det var kul för på Samhällskunskapen skullen vi arbeta med vårat parti och då skulle vi sammanfatta om vad vi tyckte om olika saker. som skola, kultur, samer, arbete och äldrevården. när vi hade slutat stack jag till mamma och på vägen träffade jag på min morbror som var ute och åkte på sin motorcykel. såg först inte att det var han men när det var någon som stannade bredvid mig fattade jag att det var han. haha. vilken timing:P

sitter och kollar på tv och funderar på att plugga lite sedan men det är "bonde söker fru"  bröllopet idag med magnus och Emma. ska kolla på det.

Gabbi och Becca. glöm inte att det är Piss and break ikväll. haha. Becca hoppas du fattar vad jag menar, Men vet att gabbi gör de. work with your muscles girl. :P

Kram Jos

Våga Hoppa!

Idag har jag ätit årets först semla. Mums. vi var hos mormor och morfar och mumsa i oss dessa godsaker. vi hade tre rätters middag idag.
¤ Förätt: Avokado och en röra av räkor, stenbitsrom och creme frachie,
¤ Glaserad Lime kyckling och Potatis
¤ Cholkadpuddnig med Grädde.
hur låter inte det då?

Imon blir det att fara till skolan igen. Svenska B och Samhällskunskap A står på schemat. kommit på vad jag skall ha för fördjupningsämne i svenskan och ska snart plugga på de svåra högskoleorden.
direkt när jag vaknar imon ska jag ringa till min praktikplats och prata med butikschefen om min praktikplats. hoppas att jag får den, annars blir det kris.

denna veckan är lite häktisk eller kasnke inte. veckans schema.
¤ måndag; Ord i svenska 17-32. gå och köpa en tröja efter skolan. (plugga)
¤ Tisdag: ledig, ev. gå på praktikplats intervju. (plugga)
¤ Onsdag: Ullared med skolan, 9-16 (plugga)
¤ Torsdag: skolan? samsunggalan scandinavuim (plugga)
¤ Fredag: Prov Företagsekonomi B kap 5-7
¤ Lördag: barnträning 16-17
¤ Söndag: varför inte båtmässan?

Lovat mamma att jag skall köpa baddare till henne när vi åker till Gekås. på affären utanför. vi köper upp hela lagret eller hur Lina?

Snart dags att planera träningen för de små tills nästa veckan. höjd står på programmet och vissa är så små att de inte kan ta sig av mattan utan att de ålar sig ner. så mitt projekt under den träningen är: Våga hoppa över ribban! och att komma upp på mattan:P

nu blir det plugg innan man kollar om de finns något kul på dumburken som står framför mig. :P

Kram Jos


 


Vi vann!!

YESSS. Vi vann!!
jag blev avsläppt ca 100m från ingången till scandinavium och för att jag skulle komma till Gabbi´s och min mötesplats var jag tvungen att gå igenom Hv-klacken. var lite skrämade. men det var inget imot vad det skulle vara senare. vi mötes och gick och ställde oss i kön för att få komma in. vi letade upp uppgången där vi skulle gå in och när vi stod utanför sa jag till gabbi att det inte lät bra. lät som att vi skulle få sitta nära hv-klacken, när vi kom in såg vi att vi skulle sitta väldigt nära dom. typ nästan mitt i. mitt hjärta bultade dubbelt så mkt. hjälp tänkte jag. shit hur ska vi ta oss ur detta. jag och gabbi fick sitta mellan två hv-fans. vi kände oss väldigt små. men när matchen drog igång tänkte man inte så mkt på det. fick ett snällt hv-fan brevid mig som tur var.
vi satt och skojjade om hv:s målvakt. att om han skulle säga något bra ord skulle det vara "livets ord" eftersom han heter stefan liv. och gabbi frågade vad hans fru hette och då sa jag att hon hette död:P liv & död. haha
Om jag skulle vara hockey tränare skulle mitt motto vara: tackla dom uppmot sarjen.
precis innan första perioden var klar tittade jag upp och vem får jag se? Joo, Glenns kompis som stod och snackade med massa poliser och vakter. och jag bara; Gabbi Glenn´s kompis och visade uppåt. han blev tagen av typ 6 ordningsvakter och 3 poliser. och hv-fansen skrek: ska du gå hem nu? klappklappklapp
i varje periodpaus drack vi powerking. haha men det tog enda fram tills när jag kom hem innan de värkte,
tiislut stod det 4-4 när 3 perioden vae över så det blev förlängning. som vi tillslut VANN!

Kom på ett namn för hv spelarna :
- turister

"var är pucken?"
- På kamelen:P



Kram jos

skrik för vinst

Goderdager:D
nu har jag suttit och jobbat lite med planeringen för min barngrupp. lagt in koncentrationområden för de olika tränings tillfällerna.
idag är det hockey med gabbi.yeah. vi får skrika som fan så att dom vinner. Pappa har spelat på oddset att dom ska vinna. så vi få skrika rösten av oss.
sitter och kollar på längdskidor på tv. tror de sa att en svensk skulle komma på pallen. wii. en sport där det går bra. hörde att sverige förlorade mot kroatien i handboll och idag spelar dom mot frankrike. shit det skulle vara med stor bokstav men skit samma det är ingen svenska uppsats de här.
Jag blev medlem på bloggportalen igår. men undra om någon kommer att kolla på min blogg ändå? får la hoppas.

har läst och hört under några dagar nu att dom skuter och knivhögger personer från höger till vänster runt om i Göteborg. men hallå..! vad får gärningsmännen för det då? varför kan man inte snacka med personerna iställe för att skuta och knivhugga dom?

Vi hörs när frölunda har vunnit. haha. Hoppas att man får någon glimt av glenn och trollhättekille. :P

Kram jos

Vart är kortet taget?:D

Ny skall jag starta en liten tävling:D:D

Vart är bilden tagen som jag har högt upp på min blogg?

den som vet ska vara stolt:P
jag har svaret, eftersom jag har tagot det.


kram jos



 


för fin mat på skolan

hmm.. God middag eller vad man ska säga.

Har inte hunnit med så mycket idag. sovit, gått upp och nu sitter jag här pluggar samtidigt som jag skiver inlägget. ögat ser bättre och bättre ut dag för dag. inte så rött i ögat längre Gabbo. så imon kommrer jag nog inte skrämmamånga:O

om jag skall vara så troåkigt och alldaglig som många andra är så skulle jag vilja ta upp det med bantning och sådant. det pratas mycket om olika sätt för att gå ner i vikt med olika bantningskurer och det finns olika program för sådana som vill gå ner t.ex, "du är vad du äter". jag tycker det är dåligt att dom inte har några kurer eller program och uppmärksammar sådana personer som vill gå upp i vikt. förklara det för mig någon?

hallå!!! läste på gt:s hemsidan att det var en "bambakock" som skulle tvingas sluta på en skola i Åsa för att ha lagade för fin skolmat, Hallå är inte det bra att ha en sådan kock på sin skola så den får bra rykte eller. eleverna, föräldarna och lärarna protesternade så mkt att han fick vara kvar. Hallå, kommunen skall väl vara glada att de har en skola där eleverna gillar maten. för på hur många skolor gillar alla eleverna maten och bönar och ber för att få ha kvar samma mat. ?

hoppas att ni gillar min nya blogglook.

ingenting passar bättre än skrot på ett skrotupplag:P
kram Jos

nytt utseende

hoppsan!!
Vad tycker folket om min nya look? suttit med den ett tag. skulle blivit rosa först men sedan tycker jag mer om blått och det skulle inte vara jag.
ska snart gå och få min salva i ögat. blä ska fortsätta med dom 2 veckor till. vill inte. satt och gjorde sammanfattning till mitt Företags Ekonomiprov som jag har nästa vecka. det är sjutton mer än vad jag trodde det skulle vara.

Nu skall jag skrapa triss på nätet. haha. Kul ska det bli.


kram Jos (skrotnisse)

OJJ. rumpnisse

hejsan

idag har jag varit på återbesök hos ögonläkaren. när jag satt i väntrummet så kom läkaren förbi och nästan ropa:
- OJJ. vad bra det har blivit.
eftersom jag fick en stor blödning i ögat när jag opererades. när jag kom in på ett rum så sa hon att min operation hade varit omdiskuterad där under veckan p.g.a min starka muskel som de flyttade på. och de pratade om hur mitt öga skulle kunna reagera och varför den kunde vara så stark. yeah.
när jag kom hem igen försökte jag ringa min praktikplats men då var inte butikschefen där utan hon var på semester och skulle återkomma på måndag så får försöka då. hoppas att det inte är några problem annars blir det frallan inte bra asså. ringt tandläkaren också. ska dit den 3/2. yeah.
på lördag är det hockey med gabbi som jag vet att jag nämt hundra gånger men eftersom man köpte biljetterna 2/10 förra året har man ju bara gått och väntat och längtat.

jag har en viktig sak PPP som jag måste ta upp när vi träffas nästa gång:P

hjälp. köpt kiwisar idag och nu när jag sitter här vid datan så ser påsen ut som en rumpnisse. (ett sådant där "troll" i ronja rövardotter) haha

mitt nya smeknamn by myself :
Skrotnisse

Kram jos

PPP köttbulle aktivera

Nu är jag hemma från skolan, eller varit hemma ett tag föresten. idag hade vi Adm. B och vi skulle göra en undersökning om olika miljögrejjs på skolan. jag hamnade föst i en skitdålig grupp så jag bytte:P till Lina och Becca. vi satt med en typ en timme sedan stack vi till donkis och mumsade lite glass. efter gick vi till hemköp (homebuy) och köpte Powerking och satte oss på en lite scen dom hade riggat ut där, men sedan kom de några som skulle ha den scenen så vi gick därifrån. Vi träffade Gabbi skolan och åt med henne. vi satt och kollade på klipp som Becca hade på sin blogg.

sedan hade vi APT (klassråd) så jävla tråkigt, det är så jag måste ta till svordommar. vi snackade om att vissa i klassen vill åka på klassresa och hur man skulle samla in pengar. och sedan snackade vi om motivation, det verkar vara brist på det i skolan sägs det.

Halllå:D jag hade inte solglasögon på mig till skolan idag. folk kanske tittade lite men va fan, om de är så nyfikna varför inte komma fram och snacka då!

ett sak som jag begiper att vissa inte fattar är:
- det man säger kan ge konsekvenser!
(PPP you know)
kram Jos

twilight uppföljaren

en nyhet för människor som gillar twilight:p det kommer komma ut en uppföljare av den filmen, tror det var den 20 november.
sitter och hjälper min kompis med Matematik A. hon tycker jag är bra på att lära ut:P wii är bara glad för att kunna hjälpa till.

Gabbi, på lördag så köper vi Powerking innan vi drar till scandinavium,

beställt biljetter till samsunggalan nästa veckan(29/1) idag med. yeah. 2st som jag har tränat ska vara med och skringa p/f 13. felix och madelene. hoppas att det går bra för er. kommer hålla tummarna så dom domnar.

kram jos

Vi intar Scandinavium 24/1

På Lördag  smäller det, då intar jag och Gabbi scandinavium. se upp alla hv-fans mitt röda öga står för frölundas färger. Vi kommer lätt vinna. hmm,. eller vi hoppas och tror, det går aldrig dåligt när jag och Gabbi är i närheten.



(skit också glömt ringa min apu-plats. enda in i glödheta nybakta frallan asså)

kram jos

krumelur kur

tjolahopp..

idag har det varit en segis dag. ledig så gick upp 10 i tolv för pappa skulle komma hem med Kim och skulle göra lite lunch till honom. pyttipanna och stekt ägg. fick min salva också.ringde till mamma efteråt och sa att wictor hade förökat sig och jag hade fått min krumelur kur.  sedan satte jag mig och kollade på dagens avsnitt av andra avenyn. kul att de var han som var pappa till barnet. säger inget mer, ifall ni inte sett det själva.  nu har jag besök av mormor och morfar. trevligt, bjudit dom på kaffe, gjorde det helt själv i en sådan där man häller i vattnet och trycker mer. svårt att försklara.

Gabbi. kul att du hänger på, vi får börja att springa/jogga några gånger i veckan så vi får upp konditionen, så vi kan stå långt fram när de bär av. vi skall vinna hela skiten:P de är bra för vår träningsdagbok i skolan med:p

kram Jos

lopp

sitter och kollar på idrottsgalan.  det var kul när björn och robert gustavsson kom in. hehe.

jag har funderat på en sak. gud vad jag funderar vad ska jag ta mig till? men nu skall jag komma till saken. jag har funderat på träna så jag kan vara med på typ vårruset och sådana lopp. det skulle vara roligt, är det någon som är på? skulle vara kul att samträna med någon och genomföra det med någon. annars kanske de inte blir lika kul. om ni vill, säg till.!

Nu ska jag fortsätta att kolla på idrottsgalan.

kram jos

idrottsgalan ikväll 20.00 svt1

Vill bara påminna alla om att det är idrottsgalan ikväll kl. 20.00 på svt1. jag kommer tiita då. kommer ni? jag hoppas på att Stefan holm eller Emma Johansson vinner jeringspriset.
Stefan eftersom det är slutet på hans karriär och om man ser tlll det han presterat sitt sista år i världseliten så förtjänar han det priset.
Emma eftersom hon kom från ingenstans för dom som inte befinner sig i cykelvälden och tar ett os-silver. det är grymt bra gjort. jag hade aldrig vetat vem hon var om hon inte vunnit.

var inne på gp.se och såg att vi ska få finfrämmande imon i våran fina stad. av självaste kronprinsesssan. det tycker jag är bra att hon åker runt i sverige och visar sitt engagemang till människorna istället för att bara sitta uppe i stockholm och häcka. hon skulle göra det mer, okej, hon kanske inte har tid men då får hon göra sig tid. kungafamiljen eller kungen hade ju inte ens tid att komma och kolla på Em i friidrott som göteborg anordnade 2006. men dom kan ta sin tid att åka runt i världen och kolla på fotbollsmästerskap men inte ett mästerskap på hemmaplan. aja, dom prioriterar väl fotboll högre än friidrott.

kram jos


en sak jag funderat på lääänge

tjabba.

idag har jag varit i skolan fram till 12. kände att jag inte bara kunde sitta hemma för att mitt öga ser "hej kom och hjälp mig" ut. men en förmiddag kände jag att det fick räcka till att börja med. måste öva upp det nu. kan inte se åt sidorna och uppåt utan att det ska skava och göra skit ont. jag hade på mig solglasögon till och från skolan, även på lektionen, på rasten fick jag höra några som sade ungefär såhär: " hallå, det är inte ljus här inne eller? varför har man solglasögon då? det är ju ljusare ute." typ något sådant. Hallå, kan inte folk fatta att man inte behöver bry sig om allt hela tiden,. om man har en åsikt om något som man stör sig på behöver man väl inte säga det högt? man kan la hålla det inom sig. folk som gör så gör det väl föra att de älskar sin egen röst.

jag tror att ni tjejer (Lina och becca) slog ett bra slag för Keep the green monkey alive idag. får snacka med er på onsdag och se vad ni gjorde.

jag har alltid undrat en sak. hur kan folk vara så intresserade av att läsa andras bloggat? hur kul är det att veta vad en främmande människa har gjort under en dag igentligen? Ta t.ex. Kenza. vad är det för speciellt med henne som gör att man vill läsa hennes blogg? Ok, jag läser den själv men jag fattar inte varför. en sak jag bara gör. varför läser man den? det är samma sak med Blondinbellas blogg? varför började folk läsa den liksom? innan hon blev känd. jag kanske är lite dum i huvet som inte fattar det med det är en sak som jag funderat över? varför läser ni hennes/deras bloggar? vad får ni ut av det? skulle vara roligt att se vad folk svarade.

kram jos

Tränare för barnen

jag har funderat på en sak, det borde finns forum för ungdomstränare som tränar barn. så man kan byta ut övningar och erfarenheter, det skulle vara bra så man fick några nya lekar och nya övningar annars blir det bara långrandligt och långtråkigt för barnen med att köra samma lekar nästa varje gång.. vi skulle ha i den klubben jag är tränare i att de äldre aktiva i klubben kom in någon gång i bland och hjälpte till och istruerade och visade upp sig. det blir ju förebilder för barnen eftersom de är 6-8år. 00-03:or. en tanke är om man skall följa med dom upp i åldrarna och inte skjussa iväg dom till nästa tränarpar när de blir för gamla. det skulle nog vara det bästa för både de aktiva och föräldrarna om man skulle ha just den gruppen upp i åldern. men hur blir det då med tränare för de nya grupperna 6-8år? en lite fråga som jag vill ha svar på. jag kan inte samma saker som de andra tränarna kan. Jag kan t.ex, inte kasta sjut eller diskus, vet inte exakt hur man skall träna de äldre för att de ska få bästa resultat av sin träning. men då tycker huvudtränaren i klubben att jag skall gå utbildningar i detta, men jag har inte all tid i världen som jag kan lägga ner på detta. jag lägger ner några timmar i veckan åt det och det får nästan räcka eller? jag går fortfarande i skolan och har en massa plugg som behövs göras. så jag nöjer mig gärna med att ha min grupp på lördagar som är i den åldern. får se hur det blir framöver. det är ju inte jag som bestämmer i slutändan.

kram jos


today

hejsan
idag har det inte hänt så mkt. eller Joo, jag har varit ute! var till och med i en affär idag. och jag kände mig inte uttittad. wii.
ska till skolan imon. eller jag skall vara där halva dagen sedan skall jag gå hem. får börja lite färsiktigt med ögat och träna upp det. det går bra att kolla framåt men åt sidorna är ett rent helvete. så Lina och becca. slå ett slag får vårat parti imon på lektionen," Keep the green monkey alive.":P
satt och pluggade svenska B förut, konstig ord från högskoleprov. var glad, jag kunde dom typ efter att tittat på dom och skrivit ner en gång. yeah.
det går skit bra att snacka på engelska med jennie. över upp det med, men om jag inte skulle använda mig av skoldatanätet skulle jag haft lite kris.

Mums sitter och äter efterätt nu. cholkadpudding med lite grädde och psysalis bär på. mums.

imon ses vi igen mina små tjejer.:P ha d så bra tills dess;

kram jos

hejsanhoppsan

suttit och snackat med syrran på msn. snackat engelska,  det är fan nyttigt de. eftersom jag inte läser det längre. hhaa. bulb=glödlampa


tjosan i trosan

hejsan hoppsan.

idag vaknade jag av att mamma väckte mig för det var dags för dropparna. sedan fick jag sova igen. idag har jag varit ute och sett mig runt i världen eller kasnke inte ordagrant men har varit ute första gången efter operationen. drog på mig en mössa och satte på mig ett par solglasögon så ingen skulle se. men jag såg ut som en tjuv så undra vad folk tyckte. skit samma.

snart är det dags för mat. entrecote med hasselbackspotatis. mums. hoppas att alla har haft en bra och det har jag men nu har jag ont i mitt öga. hoppas det blir bättre snart, ser ut som jag varit i slagsmål. men min tira börjar försvinna undan för undan. nu är den lite lila.


kram jos

nyttigt

ätit fläskfilé och hasselbackspotatis med hemma gjort vitlökssmör. slå de ni. ska ta mina droppar nu och mamma och jag har skit kul. snackar med syrra och hon tycker mamma skriver som en kratta. men hon tycker att hon skriver som alla ungdomar gör:D

detta är rätt nyttigt att veta:
att man gör köttbullar av köttfärs.

god natt

kram jos


tjollahopp

nu sitter jag och mamma och letar efter försäkringsbolag och id-märkning för flex oxh stella. har ingenting för ögat nu och det känns bra. mamma och pappa tycker det inte seer så farligt ut men tycker de ser ut som jag varit i slagsmål med någon/några. ska fortsätta att kolla nu.
hoppas att det inte blir värre med ögat nu under helgen.

frallan asså. fick reda på av Petra att vi ska ha prov i företagsekonomi v.5. samma vecka som vi har prov i praktisk marknadsföring B. blää.. kommer nog gå bra. får börja plugga redan nästa vecka. iallafall planera hur jag skall lägga upp det.

kram jos

operationen

hejsan allihoppa:D

nu sitter jag i min säng med våran nya data. wii, pappa sade nog bara att det skulle ta två veckor för att jag inte skulle gå och vänta och hoppas.
som ni alla vet är jag nyopererad. har en stor kompress över ögat och det gör skitont. har nyss fått droppar i ögat nu när pappa var hemma, lidrar smärtan lite,. jag tänkte berätta hur min dag på sjukhuset var igår

jag kom dit runt 11 tiden och blev inkallad vid 10 över. jag fick en säng och en skjorta och ett par fula strumpor som jag skulle ta på mig. min rumskompis var en söt liten 1 ½ åring. elsa eller ebba kommer inte ihåg vad det var. där log jag till ungefär ett då jag hade hunnit fått i mig 3 bruspanodil, två voltaren tabletter och en tablett för illamåede.
vid 1 åkte jag ner till operationsavdelning och fick ta på mig en fin liten mössa och fick en varm filt. det var kallt i operationssalen sade narkossköterskan som var hur trevlig som helst. om alla människor kunde vara som henne. innan jag åkte in i operationssalen fick jag en kanyl med dropp. aj, att sätta in den kanylen var det värsta av allt. hatar att som har med spruter och sådant att göra. sedan bar det av in i salen. där fick jag lägga mig på en brits eller vad man ska säga med en kudde under bena och och en konstig huvudkudde. dom sade till efter att dom gett mig lite av sömnmedlet. det kändes som att det hade blivit som ett fyrverkeri i huvudet. sedan fick jag en mask över munnen och näsan och resten av narkosmedlet. sedan minns jag inte mer från operationen. tills jag vaknade någon helt annan stans. som tur var hade jag mamma vid min sida som kunde berätta var jag var. när jag vakande var kl. ca halv 4 och jag hde sovit i typ 2 timmar sammanlagt. det första jag sade när jag vaknade var att jag var hungrig, droppet hjälpte inte till så mkt när jag var hungrig. jag hade en blodtrycksmätare som gick igång var 10:de minut och en annan sådan där grejjs på fingret. under operationen fick jag även på mig ekg-pluttar, läskigt.
när jag hade kvickat till en aning och jag var jätte hungrig sade jag till mamma att jag skulle tänka droppet som att det var gulaschsoppa. men fattar inte varför gillar inte soppor så mkt, mamma trodde jag hade fått fnatt. när jag tillslut hade kvickat till lite mer fick jag komma in på mitt rum igen och så fick jag lite mat. smörgås, äpplejos och te. men teet var inte gott. det  var citronsmak så det snackade som våran diskmaskin här hemma. så jag satsade på äpplejosen och en smörgås. mums var det, sedan var det dags att träffa läkaren och hon berättade om operationen och tvätta ögat och la i massa droppar och salva, sedan började jag ta på mig kläderna lite smått(det blev bara strumporna) innan en sköterska kom och jag bad henne att ta bort droppet. innan d hade jag försökt att ställa mig upp men fick snabbt sätta mig igen. jag tog på mig kläderna och så bar det iväg hemåt. skönt. en dramatisk dag från min sida asså. när jag kom hem gick jag och lade mig och snozade ett tag innan jag gick upp och åt lite mat. mums att mat kan vara så gott asså, sedan lade jag mig och sov ett tag till innan jag vaknade och fick droppar. och sov ännumer efter det.
det känns värre idag tycker jag eftersom all bedövning och skit släppt. så doktor sade att jag skulle blanda alvedon och ipren för bästa effekt, men det får man bara göra med läkarens tillåtelse. vill bara säga det.
nu är mitt öga blodrött och har en liten blodtira under ögat. ser ut lite som jag varit i slagsmål.

nu skall jag se om jag kan hämta hem msn. kram på er allesammans. tack för alla fina meddelande jag fick igår:P

puss Jos


Helt onödig information men va fan!

Jag tror jag har börjat följa en serie. sex and the city. som visas helt från början halv 8 på trean. gött. någon mer som kollar på den? eller är jag helt ensammen?

Hur mår alla förresten? Jag mår SUPER bra. hahahahahha...
det är kul för dom som fattar:P

kram Jos


mongo från kongo

hejsan:D

idag var det skolan som gällde. kom inte i säng försen tjugo i ett och somna inte försen halv 2. dumma mig. slå mig. när jag skulle åka till skolan imon så skulle jag ha med mig både skolväska, träningsväska och mitt "lilla" rör som jag hade matrial till min redovisning i. ska försöka lägga ut en bild på min rörvän. det var rätt så konkigt att ha med sig allt det på samma gång. Men på vägen till träningen gick det bättre. Då hade jag med mig min underbara Lina som höll röret och dom blev bra vänner::D:D
iskolan var det Administration B till att börja med. dum som jag är hade jag glömt min bok i det ämnet reservera, jag brukar inte glömma den och typ den enda gången vi ska använda den har jag inet med mig den. så typiskt. Aja, Lina hade en som vi kollade i. innan vi åt mat fick jag en överaskning av Becca. som lycka till inför operationen imon. vad gullig du är.
på eftermiddagen hade vi APT. det tog över 1 timme att ha det denna gången. chilivippen. hade praktisk marknadsföring B lektion efter. redovisade mitt projekt. var inte så förberedd som jag velat så det gick la inte skit bra. eller bra överhuvudtaget. jag såg det ju inte själv:P

Imon är det dags för operation. hjälp!!!! börjar faktist att pirra lite i min lilla mage. kommer inte kunna sova i natt. kommer bara tänka på vad som kan gå fel. men får printa in i min lilla hjärna att det finns ingenting som kan gå fel. doktorn är van att göra sådana operationer så jag kan vara lugn. du med Lina:P

citat från en snubbe på träningen som blev förvånad:

"mongo från kongo, är du dum eller?"

puss o kram allihoppa. när jag skriver nästa gång är jag troligtvis nyopererad och svintrött.

Puss Jos


Me before tomorrow

tjoolahopp

hejsan..

promenaden gick sysen och wictor orkade hela vägen in i mål. har kommit hem från träning och möte så nu håller jag på med mina sista grejjer inför min redovisning imon. konstaterar nu att jag inte är så förberedd som jag vill vara. får ta och sätta mig och skriva ner det jag skall säga imon. ska ha med mig lite grejer som jag skall visa upp och beskriva tror jag. ska få med mig mycket till skolan imon. hoppas jag får med allt. 

det känns rätt så skönt att jag började i skolan igår och idag är jag ledig. haha. skön vecka detta kommer att bli. är ledig torsdag , fredag p.g.a operationen så kommer barra gå två dgr i skolan denna veckan. skön mjukstart:P

Nee, nu måste jag fortsätta annars kommer jag aldrig i säng.

kram jos

promenad och operation

hejsan hoppsan:D

vad görs allihoppa? jag sitter här och ska snart ut och gå med wictor. det kommer bli en lååång promenad. första skall jag till pappas jobb och hämta saker till mitt projekt i praktisk marknadsföring B som jag skall redovisa imon och sedan går jag till mormor och morfar. eftersom KIM (deras hund. wictors bror) också fyllt år skall han få ett litet packet också. sedan blr det att traska hemåt igen. de blir nog ett par kilometer där tror jag, skall sätta på mig stregräknare och se hur många steg jag går.:P

Gabbi, jag åt macka med nutella på till frukost. i know, ohälsosamt. men va fan. lite lyx måste man få unna sig. hehe. är ju ledig:P

nu är det bara 2 dagar kvar tills jag skall operera mitt öga. hjälp. jag börjar faktist bli nervös nu. Om man tänker på allt som kan gå fel och hur jag kommer se ut efteråt. jag föreslog att på måndag när det är skola ska jag ha på mig solglasögon på mig där jag har tejpat fast mina gamla glas som jag har här hemma,. eftersom jag inte har några solglasögon som passar med min syn. men då kanske folk kollar på mig. och undrar varför men det ser ju trevligare ut än att inte ha något eftersom ögat kommer att vara väldigt rött. ska vara på frölunda specialistsjukhus kl, 11.10 på torsdag så får jag se sedan när dom tar mig i ordningen. är en del som skall göra samma operation tror jag. får inte äta något efter kl. halv 7 på morgonen. jag kommer typ svimma av flera gånger om. jag som är hungrig en halvtimme efter jag ätit. återbesök torsdagen därefter.

kram jos

K.t.G

hejsan..

var i skolan idag efter ett långt och härligt jullov. det endå positiva idag var väl att jag fick träffa mina underbara vänner igen och fick ett bra schema för en gångs skull.

måndag: 10-16 (svenska B & samhällskunskap A)
tisdag: LEDIG
onsdag: 9-15.55 (Administation, apt, praktisk marknadsföring B & inköp och varuhantering)
tordag: 13-15 (idrott och hälsa A)
fredag: 9-11.55 (företagsekonomi B)

SKÖNT!!!!

på svenskan idag snackade vi om olika nya ord som hde kommit till, som burkini, hemester, svemester och minnig. asså var får dom alltifrån? - Glöggen hhahahahahhaa
sedan på samhällskunskapen skulle vi bilda parti och jag, lina och becca blev ett parti, men vi märkte att jag och lina var mer lika i våra åsikter än vad becca var. men aja, becca fick ge sig tillslut endå. 2-1 sorry girl. sedan var det svåra att komma på vad vi skulle heta. våran sakfråga skulle vara om miljö. Jag tyckte att loggan skulle vara som en sådan där WFF panda typ fast inte pandan då. så det blev en apa istället.. namnet satt vi och klura på länge men det blev till slut "keep the green monkey alive". men David tyckte det var lite långt så vi förkortade det till K.t.G (keep the green)

snackar om att dra igång en till tränignsgrupp för 6-8åringar. men då är bara beskymret hur vi skall lägga upp det med tränare.

"hur månag ord finns det i svenska språket?"
"ett helt lexikon"

kram jos

ämnesblogg eller vanlig blogg?

hejsanhopsan:D

jag känner mig stolt:D har 6-8 unika läsare på min lilla blogg varje dag. haft det i en vecka nu. kanske man skall skriva på andras bloggar och be dom läsa ens och kommentera. eller blir man för jobbig då kanske? vill dom verkligen läsa min blogg? kanske man skall specialicera sin blogg till något. ha något ämne på den? eller skall den vara som den är? en sak att fundera på asså..

iallafall. maten blev lyckad. ioförsig. det var ju jag som gjort den och då kan den inte smaka illa:P till efterätt hade mamma i smyg gjort iordning chokladpuddning med lite grädde på toppen.. mums, det behövs så där sista dagen på lovet och man skall behöva gå upp tidigt imon för att gå till skolan.
nu har jag ingen ångest eller stress för att börja skolan igen. alla läxor jag skulle göra under lovet är avklarade. sista dagen men ändå. bättre sent än aldrig. eller hur?
undra hur länge man går i skolan imon? vet bara att jag börjar kl. 10 men svenska B i sal E imon. mer vet jag inte. det är lite dålig info på skolan så får hoppas att vi inte går till fyra eller nått. då blir jag knas asså..
måste hålla kontakten med jennie imon för att se hur det går med flex. hoppas allt löser sig. han har haft tur den lille missen.
funderar på om jag skall maila över planeringen för våran småbarnsgrupp till hjälptränarna så dom vet vad som gäller vid varje träning. får nog ta och göra det. kommer inte träna dom på två veckor nu ju. Först är det operation på tordag sedan är det hockey med gabbi nästa lördag 24/1. Frölunda-hv71.

snackat med mamma om att börja körskolan. men vi tar det efter att ögat blivit bra igen så skall vi gå och skriva in mig på riktigt. wii.. då får ni se upp på vägarna allihoppa.

nee, nu skall jag gå ner och se lite på tv och umgås men folket på undervåningen.

ha de bra. puss o kram. imon får jag återförenas med mina vänner.:D
kram jos

they pay, I cook

tjoo

15:05
nu är jag äntligen klar med drakanalysen. wii. två sidor blev det exakt typ. känner mig stolt. så nu blir det lite projektarbete.
Mamma och pappa sitter och kollar på mordet i midsommer, men dom tycker inte det är kul när jag kommer och tittar förbi för jag säger alltid vem mördaren är även om jag inte sett någonting på den. jag var nere förut och peka ut en, hoppas att jag har rätt.

idag skall jag stå för maten. eller ja they pay, i cook liksom. blir samma mat som jag och jennie gjorde till patrik i fredags, glaserad limekykling. det var så gott så mamma och pappa skall få smaka detta nu. det bästa med den maten är att den kommer från patriks kokbok som jag gav honom i julklapp:D hehe

15:48
nu är jag snart klar med mitt projekt med. skall fixa det sista och så skall jag åka till pappas jobb och hämta ett gammalt sjökort och fixa papprena i färg på något sätt. de kommer bli super bra tror jag. haha.
ska ner och se vad mamma och pappa hittar på. kanske ska man börja med maten.

"När su skrivit några meningar är du några meningar närmare slutet". Tänk på det!

Puss o Kram Jos

God morgon

God Morgon.

fy, igår kväll och inatt har varit hemsk. livet är orättvist. men denna gången led det till något bra.
idag blir det bokanalys för hela slanten och kanske blir det lite arbete med projektarbetet med. hoppas det.. skall snart ner och äta frukost. inte hänt så mkt hitentills eller joo. men orkar inte skriva om det.

kram skriver mer sen

händelserik dag

hejsan

denna dagen asså. den har varit händelserik. blod, svett och tårar nästan ordagrant. men orkar inte ta upp det nu men kan ju berätta att småbarnsträningen drog igång idag. det var väl lika kul som vanligt men det är jobbigt när man har skit ont i magen. det bar 3-steg och kula som stod på schemat idag. 
satt med bokanalysen tidigare idag och har inte kommit så långt men får köra ett stort race på det imon så jag kan lämna in det på måndag. Varit ute och åkt lite med mor och far idag med. trevlig åktur.

Imon skall man ta ner julsakerna eller om det var idag. aja, skit samma, bara dom är nere före påsk resonerar jag..:D

idag fyller min lilla älsklings vovve år. han fyller 9år men det firades med att han fick två små fina paket av mig. det var godis, typ som ölkorv nästan men till hundar då självklart. det var kul för när jag skulle köpa dom så fanns det även sån priskorv i lag med, det tyckte jag var skojj. funderade på om jag skulle testa och köpa sådana men var för feg för detta.

Puss o Kram Jos

maten

Nu har vi städat huset så det ska se snyggt ut när moder och fader kommer. dom satte mig på att diska och tvätta golv. bläää..

Maten vi lagade tills patrik kom hem var super god. glaserad limekyckling. men det tog längre tid en vi räknat med eftersom kycklingen var stelfrysen. men gott blev det.
Flex har inte varit inne på hela dagen och halva dagen igår. :(( vill träffa honom innan jag åker hem, den lilla skelgrisen. när jag skulle packa mina grejjer förut så blev jag så rädd för stella, hon låg i sängen men såg henne inte först så när hon rörde sig blev jag sketskraj... mysig är hon asså den lilla sketkorven.

jag har tänkte på en liten sak. tänk om man skulle räkna samman allt man handlat på ett helt år och sedan se hur mycket pengar man lagt på olika saker. som t.ex. godis. fan vilken ångest man skulle ha. hehe.. iallafall jag. någon mer?

nu skall jag första få tyst på patrik som håller på att sjunga så det skär i örorna.

recept på maten vi åt idag:

4potioner

- 4 kycklingfiler (benfria)
- skal och saft från en lime
- 1 msk honung
- 1 msk olivolja
- 1 msk fäsk timjan
 - (en vitlöksklyfta)
-  peppar

serveras med färskpotatis och kokta färska grönsaker.

gör såhär:
1,lägg kycklingfilerna i en låg form,
2. skal coh saft från en lime, honung, olivolja, vitlök och timjan i en skål. pensla blandningen på kycklingfilerna .
3. stek kycklingen på 190grader i 35-40min i ugnen. pensla på blandningen var 10:de minut under tilllagningen.

(eftersom vi hade djupfryst kyckling tog det dubbelt så långtid att tilllaga det så kycklingen bör vara upptinad.)

kram jos


robintown

God Morgon folket.

tack för alla bra tips jag fick igår. Gabbi ditt kanske inte var de bästa kanske.:P

igår var vi och handlade i robintown(svenljunga) såg nyss att han troligtvis var hemma då men såg ej till han;P ska snart väcka min syrra så v kan börja städa ochlaga lite mat tillspatrik kommer hem, ska laga glaserad limekykling. låter det inte gott?? det var jag som bestämde det så jag får väl stå för det mesta arbetet, ikväll när mamma och pappa kommer blir det någon slags thaiwook som är sketgod.

stella ko och lade sig brevid mig igår kväll när vi skulle sova, men eftersom jag inte är van vid katter och vet inte vad lilla stella kan hitta på så patrik fick ta bort henne. men efter någon timme igen kom hon igen så då fick hon ligga där. vi sov tilsammans länge. halva natten iallafall. mysigt.

jag lider med er som börjat skolan redan medans jag kan ligga i sängen länge och mysa med både min hund och patriks katt, men på måndag börjar skiten igen. börjar med svenska B. måste fortsätta med bokanalysen snart. måste nog lämna in den på måndag., helgen, här kommer vi.

Gabbi, tack för att du la upp vårat väldigt intressanta samtal på din blogg. gå in och läs: www.themann,blogg.se och gårdagens inlägg. 8/1. hahaha

Nee, nu skall jag ner och se vem det var som knackade på dörren. hmm, vem kan det vara.
ha en superbra dag tilsvi hörs igen.

kram jos


Tips någon!!!!!!!

hejsan

nu vet jag att vi börjar skolan igen på måndag kl. 10.00. I E salen becca. haha, vi skall snart åka och handla och nu har vi slägt ut flex. kissat inne igen. den sketkatten asså. så nu undrar jag någon har något tips om hur man kan lära flex att gå på lådan?. (han fick en ny och fin kattlåda igår) han ahr gått på lådan en gång men det verkar itne finns i hans värld längre. han var i ett rum hela natten med lådan men han gjorde inget i den. utan han gjorde det nu. veterinären kunde ana att han var runt 4-5år och då är det ju inte lika enkelt kanske att lära han. det är ju svårt att lära gamla hundar att sitta. så om någon i denna värld har något tips, ge mig,

imon blir det hemfärd och mamma och pappa kommer hit imon efter jobbet och hämtar mig. vi skall bjuda på mat. vet inte riktigt än vad det blir men det kommer att bli något gott iallafall de kan ja sätta mitt hår på. hhee.

kram jos

vildbilfärd asså

GOD MORGON FOLKET;D

har precis gått upp nu. trött efter en hektisk dag igår. asså fan ´va dramatiskt det var asså, sitta och åka bil med två katter och en hoppar ur buren och är vild som fan. flex gillade inte alls att åka bil. han gjorde nog allt man kan tänka sig i den där buren asså, sedan när putte skulle tömma buren på vägen dit för de lukta så jävligt smet han ut ur buren och hoppade fram till mig och jag blev skitskrajj. men till slut fick vi in han och vi kunde fortsätta. men sedan på tillbaka vägen gick det lugnare för då sov flex efter operationen, skönt det efterso jag skulle sitta bak med honom.

haha, de är fan skönt att börja skolan på måndag, när de flesta andra skolor började igår:P eller typ idag. haha,

till helgen blir det barn träning igen och ska ut och kolla runt lite på andra saker innan tror jag..  sorry tjejer det blir nog inte att vi ses allesammans under lovet. men vi ses ju på måndag. hoppas det blir ett bra schema som jag får nu. det får gärna finnas lite sovmorron på det med:P

Puss o kram Jos


hejhopp

hejsan hoppsan

nu har vi precis kommit in frå en heldag på sjön. eller ja, sjön var ju frysen så vi åkte skidskor, fiskade och grillade korv. mums,. vi fick en gädda på typ1kg. hade på mig 4par strumpor och massa tröjor och byxor. men frös endå tillslut:(  nu sitter jag och hör flex mjaua och ska ner och gosa lite med honom.
imon bär det av till veterinären med både flex och stella. hoppas att det går bra.

ha d så bra så länge så hörs vi allesammans,.d
puss o kram jos

tjaoo

hallå där.

nu sitter jag hos jennie och patrik och har det mys. gosar med lille flex. jobbat idag med men nu blir det inget mer. ska vara här tills fredag.kommer vara en massa mys. imon ska vi ut på sjön och åka skridskor. införskaffat isdobbar ifall jag ramlar i. nee, nu ska jag sluta. skall spelanågot konstig mötegrej på ps3. live man snackar med riktiga personer från andra länder. tjaoo..

min nya hälsningsfras på telefon:
- ingen här, vem där?

kram jos

tjenna änna

tjoo::D

idag har det inte hänt så mkt. varit ute och kollat i butiker och så idag men annars inte så mkt.
jag och mamma gjorde hemmagjord pasta med heta räkor. mums var det. nu sitter jag och kollar runt på lite bärbara datorer. kanske man skall ta och köpa en?:PS ska ta och sätta mig med dakanalysen nu- har skrivit det så många gånger men nu ska jag sätta mig med den. skrivit en mening på den så har itne kommit nån vart.

Puss o kram jos

goddagens people

Goddagens:D

jobbat idag. trevligt.. räknat massa böcker och skit. höll på att räkna en hylla med sjökort en timme för det var massa konstiga kort och sedan 20minuter efter gick en annan och slängde alltihopa. vad kände man då liksom. fan kunde dom inte sagt något innan. Blir att jobba på måndag med. inte färdig med inventeringen sedan ska ju allt läggas in i datan med.

i hope my sister coming home soon. i miss her.

kram

nytt år, nya utmaningar

hoppas att alla har haft en bra nyår. det hade jag. gabbi kom vid kvart i 9 så tog vi fram lite mys och satte oss framför tv:en. vi spelade monopol fram till typ 10 i tolv eller nått. sedan blev det att skål och fira det nya året.:P
sedan satte vi oss i mitt rum och snackade och drack energidryck.. vi märkte att det behövs minst 1 ½ powerking för att bli flummig på det asså:D vi satt uppe till halv 7 och snackade sedan kom vi på att vi kanske skall sova.:D vi vaknade vid 20 över 12. gott att få sova ut:P

Hoppas att det nya året blir lika bra som det förra men heslt bättre. liksom nytt år. nya utmaningar. 
 
Nu är det bara 23dagar kvar tills gabbi och jag skall på hockey. denna gången kanske vi får användning för våran replik
- det är lungt, våra farsor är från småland.

ska jobba imon. fortsätta att inventera. blää. typ en 10cm hög hög med listor som skall räknas. aja, ´man får ju lön för mödan..

säger bara det; cocococa cocolola;D

Puss O kram Jos


RSS 2.0