landsväg/halka

Vet ni vad?

Jag har bokat tid för halka och landsvägskörning nu.! känns gött att få det gjort så man kan få det där attans körkortet snart.

halkan 19 nov.
landsvägskörning 24nov. Sorry gabbii. jag får ta ledigt från ped.led lektionen för att vara ute och köra och fika:D

Imon fyller jag som sagt år och hoppas att dagen kommer bli kanon.
den kommer ju börja bra med att möta upp Lina kl. 12 för en fika och sedan middag på kvällen ute på någon mysig resturang för att fira. Vad skulle gå fel?

Kram


guten tag!

god dag!

dagen är fortfarande i sin uppförsbacke men när jag kommer att blogga igen är den påväg ner igen. okej, strunt samma. idag ska jag och köra på körskolan. med en annan lärare. det känns tryckt och bra.
var ute med wicce förut och jag får spel ibland på  han. skulle vilja ha ett koppel som räcker 100meter så han kan få stå och filosofera medans jag går frammåt. eftersom om jag stannar, stannar han med. åhh. denna lilla varelse förstår jag mig inte på ibland asså. men oftast är han den bäste.

Nu ska jag skynda mig och kila till bussen för att hinna gå runt på torget en stund innan jag tar spårvagnen till körskolan.

kram på er alla!

kvällsinlägg♣

♥God kväll!
denna dagen lider mot sitt slut och jag vill bara närmare sängen ju längre tiden går.
var med mamma förut och lämnde en blomma till hennes kollega som fick barn i slutet av förra veckan. en liten flicka, skit söt, fortfarande röd i färgen för den var så nyfödd. min första kommentar var:
- Så liten har jag aldrig varit.

imon vet jag inte vad jag ska göra heller. Kanske man får tag på någon som vill umgås med mig en stund. ska köra på körskolan imon med vid 15:00. Med en annan lärare. det känns skönt för den jag har kört med de sista gångerna nu har det inte känts bra med.

vill bara meddela den mest använda hälsningsrepliken nr 1 inom bloggvärden är:

- Hej allihoppa!

Kram Jos


titta! jag hittade in funktion där man kunde göra hjärtan! ♥♥

tjoo!

Inte gjort ett skit idag faktist. Känns inte särskilt bra om man säger så. men skit samma. vad har man annars lov till?

fixat lite på bloggen om det syns. men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. för jag skulle gärna vilja ha inläggen vita men jag vet inte hur jag ska göra för att få det snyggt. någon som har någon idé? tar gärna imot förslag.

Jag har tagit upp innan att jag funderar på om jag ska specificera bloggen mot något speciellt ämne. kanske friidrotten eftersom jag håller på så mycket med det. eller håller på och håller på. jag är ansvarig tränare för en barngruppen 00-01. men skulle någon vara intresserad av det ens liksom? eller man kanske bara ska skriva lite av varje:P
 

jag funderade på om man skulle använda mig av denna bakgrunden på bloggen men jag gillar ändå den jag har så himla mycket. tycker den är fin. skulle kanske vilja ha en header med bilder av mig och så men har inga fina bilder på mig. det är det dumma.

Ny vecka börjar på n!

Hejsan!

En ny vecka med nya saker på agendan. Eller inte. Höstlov nu äntligen. men vet inte vad jag ska göra. får fakktist lite smått panik. en hel vecka som inte är planerad. eller Joo lite är den ju planerad.

¤ Övningsköra
¤ Göra Administationsläxan
¤ Plugga Matte
¤ Fylla 18!
¤ Fira min födelsedag!
¤ Åka till systern
¤ åka och kolla in nya frölunda torg
¤ vad finns det mer man kan göra på lovet? Umgås med vänner!

Nu ska jag kila och komma på något som jag kan göra idag. Se om jag får svar från någon som jag smsa iallafall. Hoppas!!



6-pack!

Hejsan!

idag har jag varit och handlat lite nya blommor till mitt rum. nu ser det mycket bra ut:D (Y) köpte även en påse med nötkräm 6-pack. mums. annars har inte inte hänt mycket idag. ställt om klockan med trodde inte mina ögon i morse när jag vaknade och klockan stod på 12:15. innan jag kom på att klockan bara var 11:15.

Nu ska jag se om jag kan fixa lite på www.kraschadbanan.blogg.se maybe. haha får se hur det blir med den saken. 

kram Jos!

 


dom två blommorna längst ut och dagens inköp!

bara för att denna inte behöver vara så stor. vill inte visa för mycket onyttigheter på bloggen min, haha!


200!

Detta blir mitt 200:de inlägg. det betyder med lite snabb överläggning att jag inte har bloggat varje dag i ett år. dumma mig. men ska försöka ändra på denna saken. tycker jag har bloggat lite väl mycket idag faktist. eller vad tycker ni? jag har lagt till lite text under profilbilden, det tog ett tag eftersom jag var tvungen att trixa lite med kodmallen för att det skulle bli bra. men det blev de eller?

Nu ska jag kila och dricka lite te ur min nya fina mugg.

kram på er allesammans!


Ville ha denna bilden som bakgrund på inläggen men det fixade sig inte. dumma!!

.

my presents!



+ två chokladkalendrar.:P

Day after tomorrow!

hejsan!

Idag är en ny dag som alla vet. vaknade med lite ont under foten idag så det värker lite granna. men det får jag väl stå ut med ett tag iallafall. den satt ju som sagt ganska så långt in.

lite bilder kommer här:


Köpte en jacka idag på Kappahl. 799:-,

Min fina skapelse;)

Kram Jos


nya header.... igen..!

Gud vad jag byter header ofta. Men jag börjar lära mig mer och mer att göra dom. men har får attans inte till den gråa färgen ordenligt. men har hållt på med det i säkert 20 minuter nu så orkar inte mer nu. ska sova. men hoppas ni tycker den är fin och ni får gärna kommentera vad ni tycker.. i know. de är ett litet vitt streck längst ut men det orkar jag inte fixa ordning idag. det får vi ta en annan dag. ska följa med mamma och mormor imon och kolla på blommor till mitt rum. det kommer bli kul. aja, skit samma, det tycker ni inte är så kul att veta ändå..

usch jag får sådana där tillbaka blickar i huvudet om hur nålen sitter i foten och jag känner det även inom mig hur det verkar. har fortfarande ont i den men det får la över tills jag gifter mig som min farfar brukade säga.

Kram ännu en gång. nu ska jag gå och sova. jag fastnade vid header skapandet och det är som lök, en drog. !


i needle it!

natt-inlägg.

Idag var Gabbi och Lina här. det började bra med att vi lagade middag och hade det mysigt. sedan gick vi upp och jag öppnade mina paket. tack gab, lina, becca. ni är helt underbara. ni prickade så rätt. <3.

Men när vi skulle köra rockringsduell. i know, men jag har faktist sådan hemma till barnträningen och då händer det som inte får hända. det låg en nål på min matta och jag trampar på den. det åker rakt in i foten på mig och jag får smått panik. viste inte vad jag skulle göra.. blev änna i chock tillstånd och började skratta för att inte gråta. det var hemskt. den satt rakt in i foten och den satt hårt, jag fick inte låss den varken med handkraft eller pincett. jag fick ringa min morbror så han fick komma med två olika pinncetter och han åkte till stan och hämtade mamma och pappa. det värsta var väl att jag typ förstörde deras myskväll på stan. dom fick åka hem istället för att gå på en mysig bio bara dom två. har faktist skuld känslor. men men. tillslut och jag iallafall ut den med hjälp av en stor jädrans tång och allt var bra igen. med ett plåster där nummret till skanska står på och lite glass och gottigheter senare sitter jag här. helt utmattad efter kvällen händelse. att vara i chock tar faktist kål på kroppen. blev helt slut efter. höll på att somna när jag vinkat av lina och gabbi vid bussen.

tack för att ni kom underbara människor och hoppas jag inte skrämde upp er allt för mycket med min lilla hemska händelse. inga mardrömmar nu snälla;)

Bilder på det jag fick och en liten suddig men ändå tydlig bild på mitt lilla kvällsöde kommer inom kort upp här på bloggen:P

Kramar Jos

Rubbe.

hejsan! 

Skolan idag med utställning och UF-arbete. dagens bästa inledning: - Jag är inte jehovas.

Idag kommer Lina och Gabbi hem till mig. vi ska ha¨"för" fest innnan min 18-års dag. eftersom ingen typ är hemma på min födelsedag så får jag ta det innan. Dumma Becka som inte kunde..

Tack föresten lovelybecks för att du hjälpte mig med att fixa med headern. nu står det inte applejos längre så nu han jag göra en större och snyggare headern. tycker det är lite kul att göra dom. även om de kasnke inte blir så bra så är det roligt. alla kan inte allt bäst helt enkelt.

Jag väntar på mamma nu för vi ska åka bort en snabbis till lidl och köpa lite grejjs tills ikväll. mums kommer det att bli säger jag bara.

Jag ska visa lina och gabbi en väldigt speciell grej som mamma och pappa fick av jennie och patrik när dom hade varit i grekland.. den som väntar får se-:P

Nu måste jag sno mig:D

Kramar allisammans!



älsklingsvovven mådde inte bra imorse.. tack vare det har jag mått pyton hela dagen.

jaa. vad ska man ha för rubrik till denna då?

handlat med mamma och pappa och så var jag ute och körde i en timme och 15 minuter istan med pappa..

Tyvärr har jag ahft för mycket tid över idag med så har gjort två olika headers som jag kanske ska använda mig av någon gång kanske.


en lite mer höstig header. är nöjda med båda två men jag får aldrig dom som jag vill ha dom. jag vill ha dom över hela men får dom inte så:(

Nu ska jag gå och kolla lite på tv innan jag kilar till sängs. imon blir det körlektion och skolan med matte och företags ekonomi.


God morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt!....

.....God morgon, god morgon i kör!

sov länge som vanligt idag. till 11. usch, fy blää vad jag inte orkar gå upp på morgonen.



satte mig och läste den tråkigt boken vi skulle läsa. Tror inte det finns någon så tråkigt bok som "hur man botar en fanatiker". Jag höll på att somna flera gången men även hade jag precis gått upp:S


Jag har faktist hunnit med en del idag iallafall. ändå har det inte gått så lång tid in på dagen. Okej, lögn. klockan är f*n halv 3 nästan. ups!
Har mailat iväg till några konstskolor i Göteborg nu. flyttde fram sista dagen att höra av sig till den 31 okt. så ni vet girlz.

 

Nu ska jag sätta mig och plugga lite matte, kommer bli så kul., eller inte. jag vill inte plugga, jag vill inte plugga!

jag kom på att jag borde börja med administrations uppgiften snart med. har inte gjort det än. ups där med:P

Kommentera gärna!

kram Josse-posse


Natt-inlägg

Ett natti-inlägg.

Blev inget med matte-plugg för mig denna kväll. kände på mig det faktist. men imon då tusan ska det bli av. läsa boken och matte står som högsta prioritet. får inte sova så förbannat länge då bara. har en tendens att göra det när jag är ledig. men har körlektion på torsdag morgon så får ju inte ligga och dra mig i sängen då inte.

Nu ska jag kila till sängs med boken "hur man botar en fanatiker" och se om den är bra och vad som väntar mig imon.. måste ut och köra imon! ner till majorna via linne och tillbaka!

Natti Natti!


Bara för att friidrott är en sådan stor del av mitt liv och det betyder enormt mycket för mig!

 






Ny header & för mycket tid över!

tjoo! 

Vad tycks om min nya header?? jag fick den inte som jag ville ha det, men blev ganska nöjd för att vara första gången.

idag har jag som sagt varit hos min nya vårdcentral. Läkaren skulle skriva någon remiss till någon oproped ställe och han tyckte att jag skulle börja med att prova inlägg.

Men det kommer ju inte minska att mina skor förstörs. men han trodde att ortopeden inte skulle vara så haj på att operera det ännu för att jag var så ung men vi får se.

"den som väntar får se" helt enkel.

min dag har egentligen inte handlat om så mycket mer än detta. imon blir det värre om man säger så. jag har haft för mycket tid över så har gjort en liten kul lista. för att liva upp det lite.

Morgondagen;


 Ny ska jag kila och se om jag kan plugga lite matte eller om jag sätter mig framför tv:n och ser om det finns något vettigt där..

jag har bestämt en sak. inga mer depp-inlägg i denna bloggen. det ska jag hålla för mig själv hedanefter. !

KRAM JOS 


you!

Tjoo!

Uf-dag idag och möte med david. Mitt humör har inte varit det bästa idag om man säger så. sorry tjejer om det varit jobbigt, det har gått upp och ner om man säger så.

imon och på onsdag är man ledig. gött. skönt ska det bli och imon ska jag och besöka min nya vårdcentral. ska snacka med dom om mina haluxivalvus. eller hur det stavas. mina knölar på fötterna helt enkelt.

Ska kila och göra en lite ansikts peeling.

kram Jos


tjoolalalal!

Hejsan!

det var ett tag sedan jag skrev. men har inte haft någon lust och tid. har inte mått så bra. på båda sätten om det är någon som fattar vad jag menar. körde en extra barnträning i lördags. eller jag hoppade in och hjälpte till. tycker det är kul!

imon blir det skolan igen och UF dag.. jag orkar verkligen med skolan och allt just nu.. vill bara åka bort ett tag och komma tillbaka till en helt annan värld.

nee, nu ska jag inte låt nere.

jag kollade på youtube häromdagen och hittade ett jätte sött klipp.

han har precis vaknat och kommer inte upp själv. hur mycket han än försöker. det finns mer klipp på tubben på denna krabaten om hur det går med hans stora problem..

Kramar Jos


vuxen poäng.

tjenare ny dag idag!

Skolan idag som varade i 25min. helt onödigt.  varför gick jag ens på lektionen kan jag känna.

Nu ska jag sätta igång med att fixa maten tills idag. fått det uppdraget och kommer lyckas bäst asså.
Tror jag ska ta och tvätta sedan med. sorter upp det iallafall och kanske få inslängt en maskin i det snurrande hjulet som kallas för tvättmaskin.
Låter det inte vuxet? tror jag fick några vuxenpoäng där eller vad tycker ní?

ska planera barnträningen sedan med inför imon eftersom man har fullt upp imon.

detta står på min att göra lista för kvällen:

¤ Laga mat. köttfärssås allah jossan
¤ storta tvätten och få minst en maskin tvättad
¤ planera barnträningen inför imon. hoppas att fantasin inte försvinner på vägen.
¤ göra religionsuppgiften.

tror faktist jag kommer att lyckas med denna lilla lista för en gångs skull.

Har någon gjort smörstekta kantareller någon gång?

kram jos

buu! se upp för myskoo jag!

hejsan!

Träningen gick bra och det kändes bra med. så ska ta och köra på söndag med sedan får jag bestämma mig då om det blir någon fortsättning eller inte.
Klar med hemtentan med. slutade med att jag fick dricka massa kaffe för att ens orka plugga. inte bra det. och det dumma är att jag kommer inte att kunna sova nu. men får läsa min bok eller ngt till ögonen trillar ihop. har bara en lektion imon och den är på 55min, helt onödigt att gå. det är en lasse lektion dess utom. har ingen matte imon så slutar inte halv 5. skönt.

jag lovade ju i förra inlägget att jag skulle lägga ut lite hemska bilder på mitt öga. det var ingen som sade nej så nu kommer dom:P



16/1 dagen efter. såg kasnke inte så hemskt ut där men det gjorde desto ondare. fick blanda två smärtlindrande tabletter för att det onda skulle försvinna.

17/1. Nu ser det lite mer läskigt ut. blödningen som jag fick börjar försvinna därför det gula. och röda.

20/1. tror det såg ut någonting såhär när jag gick till skolan första gången efter operationen och gick runt med solglasögon. det var väldigt jobbig att gå den dagen för att jag måddde jätte dåligt av att behöva gå med solglasögonen och det blev ju inte bättre av att några i klassen inte kunde hålla sin stora käft ihop utan var tvungen att påpeka allt... en jobbig dag att behöva gå ingen. vill inte att det ska hända igen.

Nu ska jag kila och försöka att sova. får ta min bok till hands om det inte skulle funka.

kram och god natt. hoppas ni kan sova av dessa enormt läskiga bilder!

//Jos

bra/dåliga beslut!

Hejsan!

denna dagen har inte varit så smart hittills. bara bestått av massa dumma belut.

1.(bra beslut) jag bestämde mig igår för att jag skulle gå upp kl. 10 för att kunna göra ped.led hemtentan + religionsuppgiften i lugn och ro. observera att jag skulle läst ped.led boken några dagar innan men gjorde jag det nej.

2. (dåligt beslut) jag vaknade vid 9 men vände mig om igen och skulle sova lite till. men vaknade vid 10 i 12 och då var hela min plan förstörd.

började läsa boken som tog en timme typ för mig att läsa. 59sidor att läsa igen med massa tråkig text.

3. (dåligt belut) satte mig vid datan för att börja skriva och samtidigt hade jag uppe massa andra sidor. tog en paus och kollade in dagens avsnitt va riverside och vad ser jag då, att dom lagt ut dagens avsnitt va andra avenyn så då var jag så dum att jag kollade på det med. då försvann liksom 1 timmes skrivande på hemtentan.

4. (bra beslut) bestämde mig att nu bannemej så ska jag skriva denna förbannade tenta om det nu är det sista jag gör. så satt duktigt och skrev på denna i typ en kvart, 20min. sen sprack det med.

fasnade framför massa annat på nätet då beslutade mig att jag ska skriva klart den när jag kommer hem igen sedan. efter att jag har varit och tränat. väldigt dåligt beslut menmen, ingen motivation--> ingen bra hemtenta. så får åka ner och träna mig till motivationen så löser det sig säkert.

Snart måste jag upp och tvätta håret och göra iordning mig. bestämma vad jag ska äta till midddag och sedan bär det va. träningen är från 18,30-20,00. 1,5 timme. det är rätt gött.

tänkte att jag skulle lägga ut en liten läskig bild sedan. om ni vill. jag tycker det är dags att ni som vill ska få se hur jag såg ut när precis hade opererat mig. om ni vill förstås?

kram jos 


Ny dag, nya utmaningar!

Tjenare!

skola idag.. behöver inte skriva mer. eller hur tjejer? det är som det är och det har ingen annan med att göra.

Köpt nya träningsskor idag. kände att jag behövde det eftersom jag ska provträna imon och jag vill inte komma med trasiga skor liksom. inte för att mina andra var skit trasiga men dom hade gått sönder av mina stora knölar på fötterna.

vi köpte även en nya bricka till wicce. jätte söt. det är tass-avtryck där man ska sätta fötterna.

jag har kommit på hur man skall spara sina pengar. lämna plånboken hemma!
 
här kommer det lit bilder på dagens inköp.




Wictors nya matplats!

 


säg en!

Tjjoo!

hemma från en helg full med tränarutbildning. säg en led som jag inte har ont i? finns nog ingen;)
Men jag har nog lärt mig sådant jag kan ha nytta av.

Jag måste erkänna en sak... Jag ska provträna med Ifk på tisdag. inte tränat på nästa ett år. och nu ska jag göra det och efter denna helgen har jag ont. vad kommer jag inte ha efter den träningen då liksom. hjälp, jag vill inte ens tänka tanken.

Nu ska jag kila upp och köra runt några varv i duschen. skämt och sido, ska ta en välförtjänt dusch. hörde någonting om vofflor, mums, det var länge sedan;)






mums!


tips!

hejsan!

Skolan idag och den bestod av religonskunskap. jippi, eller inte.

inte hänt så mycket så ska ge er lite bilder på saker jag inte kan leva utan. 
 
ihelgen skall jag på ungdomstränarutbildning så det blir att gå upp tidigt imon. den är både lördag/söndag och börjar 10-17. bläää!




Denna krämen är underbar. den använder man efter att man har tvättat av sminket på kvällen och när man tvättat ansiktet på morgonen så får man en hy likt en babyrumpa. så len och go. den gör även så man slipper den blankheten som man ofta kan få i tex. pannan m.m.
på något konstigt vis tycker jag att den även gör att mina knottrer i pannan även minskar. men det har jag inte bevis på. haha.
den har ett uv-skydd så den skyddar mot solstrålning. låter det inte toppen? den är skit bra.
köpte just denna tuben på ullared där den var lite billigare än vad den är i en vanlig butik. låg kanske på runt 30-50. kommer inte ihåg exakt.

köpt på apoteket. det finns även rengörningslotion som man kan använda sig av innan.

kram Jos


skoolan!

Sitter i skolan och dör av trisstess. har egentligen matte nu men har gjort allt för denna veckan + halv till nästa. idag hade vi genomgång av grafritande miniräknare. det kändes inte som att man fick ut så mycket av det egentligen. Kanske jag inte hade behövt köpa någon egen?.:S

Snart blir det företagsekonomi och sedan barnträning.

kram jos

Jaa. vad ska man ha för rubrik till detta inlägg!

hej!

idag fick jag tillbaka mitt matteprov. tyvärr blev det inte som jag kände. min känsla stämde inte överens med resultatet om man säger så. 

Sedan på lektionen gick jag en ångest/depritions attack. och det sitter i än. fattar inte varför. jag sitter bara och är så negativ till allt och alla. ångrar saker och vet inte om jag kommer klara andra saker. jag vet inte om det är för att jag har för hög press på mig själv sätter sådana orimliga mål och höga krav på mig själv. Min hjärna kan inte tillåta att inte få det bästa. jag vet inte var det kommer ifrån eller joo. jag har en svag aning.
en tanke som jag fick i måndag eller rättare sagt slog mig i måndags var att:
- kommer jag att klara att gå på högskolan och läsa det jag vill när mina engelska kunskaper är så dåliga?
läste att på det jag ville läsa kunde mycket av littraturen och vissa föreläsningar vara på engelska och jag vet inte om jag kommer att kunna klara det?:S Kanske finns det någon annan väg att gå för att nå mitt mål. (ännu ett kasnke för högt mål). Varför kan jag inte vara nöjd med det jag har och låta det flyta på. Nee, för jag ska veta allt i förväg hur det kommer att så ut och kommer att sluta. jag är en sådan vansinnig kontrollbehovs människa så det finns inte. Finns det någon/något som kan hjälpa mig med mina prestationskravs ångest och mitt vansinnga kontrollbehov. om någon vet något. säg till. det känns som att det kommer att ta kål på mig asså.


till någonting helt annat. jag har döpt min miniräkare. *trumvirvel* Casio-Calle!

Nu ska jag gå och lägga mig och vila en stund och hoppas att ångesten/deppet försvinner eller iallafall minskar.

Kram Jos


CASIO-CALLE!


Alla morgonpigga människor!

God Morgon alla morgonpigga människor!

detta är inte alls normal för mig. blogg på morogonen. har det hänt någongång innan?

Snart ska jag ta bussen till torget och sedan byta till spårvagn för att komma till min kära bilskola. det är lite jobbigt att behöva åka runt halv frölunda känns det som eftersom det egentligen inte ligger så långt härifrån. men det finns inget snabbare sätt tyvärr.

Som sagt börjar jag vid halv tre idag med Matte c. Jag drömde att jag fick tillbaka mitt prov och då fick jag bara 5 fel. tänk om det kunde vara sant:S Hoppas att jag får tillbaka det idag och inte imon. jag orkar inte vänta längre. hatar att man måste vänta en hel vecka på att få tillbaka proven när man har gjort dom. Är det någon som håller med?

Nu ska jag ner och äta frukost så jag har någonting i magen när jag sätter mig bakom ratten. Jag har fått ett väldigt bra erbjudande av pappa faktist. han erbjöd sig att hämta mig på körskolan vid 12 på hans lunch, och det tackar man ju inte nej till. Tror det var en tanke bakom det från hans sida. han vill att jag ska sitta och göra masssa teori. det är rätt så lugnt i skolan för tillfället så får se om jag sätter mig med lite teori när jag kommer hem från skolan med.

Imon är det barnträning och jag tror jag vet vad jag ska göra! pilutta dig!

Tjilivippen!

bättre än inget?

tjenare!!

Det har blivit en massa inlägg idag. men skit samma. bättre med många än inga, eller?

Gabbi- jag fick ihop det där puzzlet. det tog typ 5 min men fick iallafal ihop det.

tände ett av mina nyinköpta ljus förut och det luktade inte så mycket men man var tvungen att gå lite närmare.
Nu ska jag sätta mig och kolla på äntligen hemma och andra avenyn tror jag det står på schemat idag.

Imon blir det körlektion igen kl.9.00. segt att ha den så tidigt eftersom man inte börjar förrän halv 3. men ska göra  teori till 12 efter så det är egentligen bra. istället för att ligga och dra sig i sängen:P

tjilivippen!

kram Joskos


ny design och hjälp uppskattas!

Vad tycker ni om den nya designen? jag är rätt nöjd men skulle behöva ha hjälp med att fixa headern. så den blir över hela. får fan inte till det. becks, du är bra på det. hjälp!


Vill du komma hem till mig och lukta på mina doftljus? haaha!

i helgen var vi ute med husvagnen för sista gången iår och vädret var inte på våran sida. träffade jennie och patrik.
i söndags när jag kom hem gjorde jag en rejäl städning i mitt rum. piffade upp det lite. lade på överkast på sängen och på kvällen mös jag med tända ljus och lite snacks.:P

köpte mig en ny miniräknare igår.. grafritande om jag får be:p haha tyckte den var cool för när jag kollade i manualen kunde man göra lådagram på den och då tänkte jag genast på gabbi och becca:P

idag hade vi bara en lektion i skolan och det var ped.led. hoppas någon/några förstod iallafall vad jag menar för lektion. där skulle vi göra en samarbets övning där man skulle puzzla ihop ett sönder klippt papper. Sorry gab om jag råknade köra över dig lite. men jag var så energisk. gab och jag vann den lilla tävlingen om vem som kunde puzzla ihop det snabbast så vi fick gå runt och hjälpa dom andra sedan. ;) sedan blev vi utmanade men det vi fick löste vi aldrig så nu sitter jag med det framför mig och ska försöka att reda ut detta:P

När jag slutade stack jag till lagerhaus och köpte ett packet med ljus som doftade blåbär och sedan gick jag och lunchade med mamma. på murveln.


min nya matte kompanjon. Vi kommer nog att bli bra vänner.

vuxen-poäng eller hur? bäddad med överkast och allt. inte likt mig. men nu bannemej ska jag vuxna till mig. haha

dagens inköp:

* doftljus med blåbärsdoft. lagerhaus 19:-/9-pack.
(spontanköp. det gillar jag)

Ps. är det någon som tänkte på det att jag gjorde dold marknadsföring där för lagerhaus? det borde jag fått betalt för tycker jag, eller hur?

Jag har funderat på att göra om min blogg lite grann, jag vet det har jag sagt länge. men jag känner att jag har lite tid över nu faktist. så någon som har någon idé eller som kan hjälpa mig lite på traven.:S

kram JosKos


bara för att man inte har något vettit för sig.

Berätta 4 saker du kallas
- Josefine
- Jossan
- Jos
- kossan

Berätta 4 sanningar om dig själv
- jag hatar småkryp
- Jag fasar för att gå upp i vikt. i know de borde jag inte men det gör jag.
- Jag gillar att ligga länge i sängen på morgonen
- jag gillar att ha ordning omkring mig och veta vad jag ska göra.


Berätta 4 saker du gjort idag

- Vart i skolan
- lagt papperspuzzel med gabbi på ped.led-lektionen
- Kollat på tv
- skrivit sms

Berätta 4 saker du har på dig just nu
- tröja
- byxor
- strumpor
- underkläder

Skriv ner 4 saker som du hatar
- Falska personer.
- som jag skrev innan, småkryp. spindlar med.
- när man får dålig information.
- Vänner som sviker

Skriv ner 4 saker som du älskar
- Familjen
- Vännerna
- sova
- doggen

Skriv ner 4 st som ska göra denna listan
syster, lina, my, ia

för att jag egentligen inte har någonting att skriva.

Provet gick la skapligt och bokföring på företagsekonomin. på hållplatsen träffade jag Carro så åkte med henne hem och sen var det bara hem och byta om och dra till gympasalen och träna barnen. 

morgondagen består av religion och handelspecialisering. sedan hem och så bär det iväg med husvagnen en sista gång. 

tjejer! vi får hämta ut uf-pärmen imon! 

Kram 


sahlgrenska backen! nooo! jag dör!

God morgon alla människor!

det har inte hunnit gått så långt på dagen än men ändå har jag hunnit med massa..

varit ute och kört med körskolan. det gick hm, superbra. jag var och körde i sahlgrenska backen och på avenyn samt korsvägen. fatta att jag var nervös eller. när jag fick reda på detta (för han sa att vi skulle köra trafiksignal, aldrig att vi skulle köra i stan:O) Jag tänkte, jag kommer dö!jag kommer dö! jag kommer dö! Men det gick bra för genom att min körlärare pratar så lugnt så blir jag med lugn och då fixade det sig. sedan körde jag lite ute på motorvägen vid örgryte och kallebäck. ni fattar nog vart jag menar och där gick det med bra. men jag tyckte faktist det var lättare att köra i stan än på motorvägen. mer att hålla reda på men det gick i lugnare tempo.;)
jag sa till lärare när jag kommit ut på motorvägen från stan:
- asså, förlåt att jag svär. hoppas att du inte är religiös.
han bara:
- Joo, det är en synd att svära i gudsbil.
sedan gapskrattade han och sa att han skämtade. tack hmm, gode gud! mohahah!


snart blir det ner och läsa företags ekonomi B pch äta lite lunch. efter de så blir det att dra till skolan och ha matte c prov. nooo! jag vill inte!

bloggar mer när jag har tränat barnen. ska göra det idag så då blir det stess.. de börjar kl. 18 och jag slutar vid 17.

Tjing!



Denna körskola gör allting möjligt!


RSS 2.0