tjillivippen!

tjillivippen!

Idag blir det hemgång från mångfa härliga dagar hos systern min. igår hade vi det så himla skönt då vi var ute med puttes båt och åkte vattenring och låg och solade på en strand som bara var okuperade av oss. den var hur fin som helst. den hette vita sand, undra varför, joo, för att den hade vit sand och hur härlig som helst.

har en del planer för denna vecka. det blir att åka ut till en ö och sola och bada med en kompis och bade och promenera med en annan.

På lördag bör det nog av norröver så fram till vecka 30 blir det nog glest med blogginlägg om det ens blir någrra. hoppas vi kommer lika långt upp som vi gjorde förra året. gärna högre:P

Nu ska jag och jennie göra pannbiffar som dom kan frysa in:p mina pannbiffar äger. hahah.

kram


ej tillgänglig!

Välkommen till jos personliga blogg. Hon har inte tillgänglighet att blogga just nu, åter på söndag!

Ok, jag har lite tråkigt. Imon åker jag till syrran under en långhelg. skönt med avkoppling med systern. Hon fyller som sagt år imon så har köpt presenter och imon ska jag köpa lite frukt och glass så jag kan göra fruktsallad med glass. mums.
får se vad som kommer att hittas på. syrran är ledig onsdag, torsdag men hon jobbar fredag/lördag lite tråkigt menmen.

Nu ska jag packa det sista och se klart på filmen jag börjat på uppe i mitt rum.
Ha de gött allihoppa så hörs vi!

Massa kramar // Jos

Botten upp! eller nej, skämta!

hejsan!

Nu ska ge bloggen åter en chans att få arbeta.

Under midsommar har jag varit hemma med släkt och vänner. låter booring i know. men det var skönt.
på midsommardagen stack alla ner till Överlida till syrran och hennes kille. farmor och min morbror hade aldrig varit där så det blev trevligt. dom hade bakat smörgåstårtor eftersom syrran fyller på på onsdag,. så firade vi henne då.

Idag var jag i stan för att äta mat med mamma, sedan messade jag gabbi och de visade sig att hon med var i stan så vi träffades och satte oss i någon jävla park i stan, finns många. och drack en kall cola och sedan kilade vi och köpte var sin twixter, hur bra kan det bli:P
Köpt presenter till Syrran nu.

ska åka till henne troligtvis på onsdag till söndag. så det blir att fira henne då med. :D

Jag har suttit och funderat på det som jag tidigare har skrivit om att jag känner mig otillräcklig och att jag inte duger. det kändes väldigt tråkigt att sitta hemma påå midsommaraftton eftersom jag visste att många av mina kompisar var ute och hade kul. det var nästan att en tår kunde komma ner från min kind. tänkte liksom. här sitter jag.
Men har reflekterat över detta nu. vem fan bryr sig. man är inte som alla andra och tänk om man hade varit det. fan va tråkigt livet hade varit. men ändå känner jag att jag inte är den jag skulle vilja vara. gud det kändes hemskt att skriva. men det är det som är sannlingen.

my friends, ni ska bara veta hur mycket det betyder att ni finns. fattar inte hur jag skulle klara allt om inte ni fanns, Ni gör att jag känner mig hel.
ett stor jävla fet kram till er. dettta kommer ifrån hjärtat: 
Jag älskar er!

 
kram Jos





Jag har funerat på när jag ska öppna min Lilla flaska. kanske läge att göra det på onsdag eller en annan dag. när jag träffar någon eller några av mina älskade vänner?!´

(jag skulle ladda upp bilderna på mina nya skor som jag köpt. ok, jag är sen med det två veckor men va fan. dom kommer så snart som möjligt! )







...

hejsan.

vill tyvärr säga att känslan jag hade i kroppen igår håller i sig. Och idag hände det en sak som gjorde det ännu värre. Men det vill jag inte ta upp här inte.

Ídag var det sista dagen på friidrottskolan. Och som föregående år skulle vi göra våran stafett som vi brukar. men denna gången lyxade vi till det. istället för att käka upp en banan och springa tillbaka fick dom trycka i sig en munk och sen tillbaka. När jag stod och tittade började jag må illa av att titta på dom. haha. så äckligt. Sista som skulle spring kom hennes mamma fram och att hon inte gillade munkar och att hon inte äter det. men Hon tryckte i sig det. alla stod och hejjade. När hon kom imål började hon ta sig  för munnen så det blev en snabb manöver och fick spinga och hälla ut bananerna i en påse för att springa och ge till flickan. stackare. me tror inte hon spydde iallafall. hoppas inte det iallafall.  Men det var grymt roligt att se.
det var lite av dagen som jag kunde dela med mig.

idag kommer farmor så ska vi hämta henne vid centralen vid 19-tiden.

kram Jos

duger jag?

Hejsan..

Fick en ångestattack förut idag, Jag tvivlade verkligen på allt. Om jag dög som tränare, om jag verkligen skulle hålla på med det och en massa andra saker. har inte kommit ut ur det än men hoppas att det går över snart. känns som jag är otillräcklig och att jag inte passar in. En hemsk känsla. vad ska man ta sig till?`

Imon är det sista dagen på friidrottskolan. de är skönt. få lite eftertanke och reflektioner över det hela.

körde med körskolan i tisdag, det kanske var det som drog igång allt. jag har känt mig deppig och haft ångest sedan dess. körlektionen gick piss, kände att jag var otillräcklig och att jag sög på det jag höll på med. läraren sa att jag inte skulle känna så men va fan. det var hemskt. jag ville bara springa därifrån och aldrig mer komma tillbaka.

Jag skulle vilja ha en punkt där jag känner mig trygg och inte behöver tänka på vad andra tycker. en plats där man kan åka för att bara tänka och inte bry sig. Ha någon som man kan bolla alla tankar med och som finns där i vått och tort.

Nu ska jag försöka att få några timmars sömn innan det är dags för en ny dag. hoppas den känns bättre då.

Kram Jos

så här är min känsla just nu. Svart.

Gratis är gott!

hej!

dagens plikt ska nu avvärkas.

Fick nyss ett Mail angående friidrottskolan som drar igång imon. Som jag kanske nämt så ska jag vara där 8:00. Hur surt tror ni att det känns på ens sommarlov liksom. får gå upp halv 7 bannemej. tur att de bara är att dra på sig träningskläder och fixa sig i allmänt. I mailet var det 4 dokument med saker om det. ett mail bestod av 2 sidor med information om hur man ska gå tillväga med grenarna och massa skit. blev nästan rädd när jag såg de. Men har nog luskat fram nu hur människan har tänkt sig.

Ska försöka denna veckan att cykla till pappisen och äta lite glass. det är gott när det är gratis eller vad?

åhh, hittade ett glasspaket i frysen idag som jag inte visste att vi hade. eller nu ljög jag,. jag visste att vi hade den men visste inte om jag fick äta det så jag lossades om att jag inte visste de. men idag fick jag uppdraget av mamma och se om man kunde äta den, om det inte bara hade blivit massa is, och det gick att äta den så jag åt upp den med glatt humör. det var ett litet paket med gb-glass. MUms.

Nu ska jag slänga mig i duschen och mysa ner mig i sängen. kommer bli en lååååång dag imon tror jag.

en liten fundering, hur ska jag kunna visa hur stav går till när jag bara hoppat en gång och jag inte fattade något?

Kram
Jos

bara för att jag inte har någon annan bild att lägga ut! ;D


Tillbaka igen starkare än någonsin!

Hejsan folket.

Nu ska jag börja blogga på allvar igen har jag bestämt mig för. hoppas att jag gör det också men ska bannemej försöka.

Nu har man äntligen sommarlov. Inte vilket sommarlov som helst utan sista sommalovet vi kommer att ha. har man sommarlov när man pluggar på universitetet?
Starten på sommarlovet har inte varit den bästa. regnade från typ 7 tiden på kvällen (torsdag) till typ 9tiden eller nått idag. hallå, vill de högre makterna där uppe att vi ska växa mera eller vad är det frågan om?;)

Nästa vecka börjar jag med första veckan av sommarens friidrottskolan. pågår under mån-tors, (midsommarafton fredag) 9-12. på måndag blir det att vara där redan vid kl. 8 för att förbereda alltig. iår blir vi 9  ledare. 3 huvudledare(jag delvis) och 6 yngre hjälpledare och kommer att ha 50 barn ungefär. jämfört med förra året då vi var 4 ledare på 40barn. stor skillnad.

under helgen är det tävling i borås (ymerspelen) när några från Ifk kommer att delta. delvis Madde som är superduktig i typ alla grenar. hon tävlar i typ alla grenar de går att tävla i utan stav. och det gör hon under samma tävling. lägg märket till att tävlingarna bara håller på i två dagar. så typ 6-9 grenar på två dagar. det är strongt gjort. det roligarste är att hon är lika bra på 80m som hon är på 1500m. det är coolt tycker jag. Inte får att ni kanske bryr er så mkt om detta men det gör jag.

jag har kommit på nu att jag har en hel del som jag ska göra denna sommaren, jag kommer typ ha saker vaje vecka. det känns lite jobbigt faktist. att veta. Men mina underbara girls! är det bestämt nu vecka 31?

Nu ska jag gå ner och mysa med vovven min och se om det finns något på tv:n.

Det var på tiden för ett litet inlägg eller hur becca? Nu ska du få se på inlägg flicka!

Kram
Jos


Friidrottskolan är sponsrad av Nordea och det är en väg in i friidrotten för de yngre. Jag ska vara ledare. ska någon annan?

Jag skulle vilja ändra utseendet på bloggen men vet inte hur.?

RSS 2.0