INGEN VANLIG DAG!

Vad är det för en dag, vad är det för en dag. Nej, det är ingen vanlig dag för det är Carros STUDENT idag.
Hurra ! Hurra ! Hurra !



Hejsan!

Idag är det fredag och det innebär Carros STUDENT. Och jag kommer att vara där så akta er allihoppa.

hade företagsekonomi B på morgonen men man fick gå så jag stack iväg för att handla det som stod på dagens inköpslista.
¤ Morsdag present
¤ Blommor och Gosedjur till Carro.

Blommorna och morsdagspresenten var det enklaste att hitta. Fick jaga runt efter ett gosedjur runt halva stan. Visste att Carro gärna ville ha ett sådant så då måste jag hitta en. Hittade till slut en:P

Nu sitter jag i skolan och väntar på att Gabbi ska sluta sin dumma lektion så man kan få äta lite mat. har hört något om pannkakor men är inte säker. men man kan hoppas_D

Kram


ni vet vilka ni är!!!

yoh!!

jossan is back!! yesh.

i helgen var jag, Gabbi o Izza på bio. the haunting in connecticut. skräckfilm så det bara skriker om det. men den var inte så äcklig. hmm. eller jag kanske kollade bort just då.:D
idag har jag haft boksamtal om "den allvarsamma leken" i svenska B och på eftermiddagen hade vi samhällsprov i Nationalekonomi.
imon är man ledig och jag ska plugga eu-projekt och körkortteori.

"Vi pratar inte, vi utbyter ord"
den bästa från helgen.

"Jaha, då har ni lite att göra då."
"som att vi inte hade det innan."
best of måndag last week. (vaddå blanda engelska och svenska=))

Nu ska jag kila.
kramis bananis

En stor kram till alla som betyder. och ni vet vilka ni är. vad skulle livet vara utan er? inte värt att leva helt enkelt.
en extra stor Kram till Hanna och hoppas du snart blir bra. jag tänker på dig hela tiden. varje timme, varje minut, varje sekund.






 


blocket, tradera eller piratbay?

hejsan!!!

nu sitter jag för fullt vid min plugghörna och pluggar så hjärnan värker. håller på med den förbaskade apu-rapporten och jag får inte klartecken på en del av sakerna. sedan är inte min handledare där nui för hon är på semester i Barcelona. lyckost!

jag har kommit på att jag gör alla sakerna i sista stund nu för tiden. det var bättre förr då gjorde jag sakerna direkt och inte drog på det. var har det tagit vägen? Jag har ingen diciplin längre. vill ha tack! var kan man få tag på det? blocket, tradera eller piratbay?

har varit så förskyld denna veckan så det har varit grymt jobbigt, visste inte om jag skulle vara hemma eller gå till 7-11 men i tisdags var jag hemma.

åt en supergod kycklingsallad till middag med just nu sitter jag och myser vid min plugghörna med lite smågodis, vatten med is och lime-extrakt och denna helvetes rapport.

Måste bara berätta att förra veckan när jag körde med körskolan så skulle jag göra hård inbromsning. så jag körde på en raksträcka och tryckte gasen i botten och gjorde en vansinnes accelaration sedan sa min körlärare bromsa! och jag stampade bromsen i botten och bilen tvärnitade från 70 km/h. fan va rädd jag var asså.


min grymt goooa kycklingsallad!

mumsigt o mysigt!

Kram allasammans!

Lördag blir det till att gå upp tidigt!

back aigian

hejsan hoppsan!

det var ett bra tag sedan jag skrev nu man har helt ärligt haft fullt upp hela tiden. får inte in någon lucka att blogga. Becca jag prisar dig för att du bloggar varje dag.

eftersom man syrra och kille håller på att leta lägenhet så åkte vi till Ikea igår för att dom skulle kunna handla lite basgrejer som är bra att ha. och jag hade med mig min egen lilla inköps lista.  högst upp på listan stod det skrivbord. jag har ju kollat på ett som jag även visat här i bloggen men i verkligheten var det inte alls bra. hittade ett annat.

idag började den ny veckan på min praktikplats som även är min sista vecka på det stället. det ska bli skönt att återvända till skolan och träffa sina underbara vänner igen. som även var och hälsa på mig i tisdags förra veckan efter att dom hade haft nationellt prov.
Under långhelgen nu har jag fått något busigt virus i mig. det började redan i torsdag då jag hade grymt ont i halsen och nu är jag så förskyld så jag nästan inte kan andas. undra om det blir någon 7-11 imon?

nee, nu ska jag ta och läsa lite körkortsteori vid min nya plugg hörna så hörs vi snart igen. lovar att uppdatera oftare.

kramisar.

mitt alldeles egna lilla kontor/plugghörna you name it!


RSS 2.0