..

ska kila och lägga mig nu men vill bara meddela att jag och lina har varit duktiga idag!!

åkte hem till lina efter jag ätit så satt vi och pluggade matte i 3 timmar i sträck. Så önska oss lycka till imon!

inte för att jag har någon bra rubrik till detta inlägget men det kan uppfattas som ett långt inlägg!

tjing-shong!

dålig uppdatering och jag känner mig dum eftersom jag lovat att uppdatera varje dag. Men jag har en anledning. har suttit och pluggat matte hela kvällarna så det har bara blivit bums i säng direkt.
idag var jag som sagt på mattehjälpen på morgonen för det var några uppgifter jag skulle fråga om och kände att det var lika bra att komma upp med;) På pedagogiskt ledarskap idag hade vi redovisning och min grupp körde marssage eller hur det stavas. skit samma. det var skönt:) Jag och camilla turades om att massera varandra.
den lektionen slutade vid 10 så grattis, jag fick 4 timmars håltimme, 4 av 5 toast, super kul.! men på dessa timmar hann jag med mycket. tyckte jag iallafall, om inte facken hade varit så dumma och snofsiga i telefon kanske jag hade kunnit med mer. men jag ringde som sagt fackförbund som skulle vara till en läxa tills imon. känner mig stolt att jag gjorde den. tänkte faktist skita i den, fattar ni! jag tänkte skit i en uppgift. :O sedan satte jag mig med administrations uppgiften som jag hade till på etftermiddagen. så sent ute har jag nog aldrig varit. :S 
det var kort administrations lektion idag så kom hem vid halv 4. fick en läxa så nu behöver vi inte komma på den lektionen försen den 3/11. gött. Lina, jag tar med den uppgiften imon så kan du kopiera den! 

har som sagt suttit och pluggat matte idag och eller idag o idag, varje dag sedan i söndag. och har provet på tordag så hoppas att jag känner mig tillräktligt förbered. 

Har min första barnträning med den nya gruppen nu på torsdag. det ska bli spännande att återkomma till sin gamla gympasal med. inte varit i den på typ 3 årr. eller 2 ½ kasnke det är. skit samma. kanske har dom gjort om någonting där eftersom de gjort om resten av skolan med. hoppas att jag inte får ansvaret att låsa och hålla på med sådan shit. hoppas, hoppas, hoppas! 

Nu ställer jag en helt öppen fråga! 

- vem är det inte som pluggar matte idag egentligen? hehe

Nu ska jag kila iväg och börja läsa på en ny bok. läst ut boken som jag började med förra onsdagen så nu blir det nya mord och nya utredningar. yes, jag läser en deckare. närmare bestämt henning mankells "Den vita lejoninna" är det som jag ska börja med. innan läste jag "mördare utan ansikte". har den filmen med. borde jag titta på den? hhe. 

Tjilivippen! - ups nu blev jag liten igen! nilsan är tillbaka!  



Jag vill ha tillbaka sommaren och kunna åka ut till någon ö och bara ha det skönt. jag vill göra någon galen resa snart igen gab!

photo!

Ett Litet inlägg med bilder!

håll till godo!


min Balklänning!


jag i min syrrans balklänning. den prova jag i smyg. men kom på nu att om jag lägger ut den här blir de ju inte hemligt längre. attans. skit sammma. älskar dig med syster om du läser detta!


Lördag 26/9.

Tjoo!!

igår var vi och hämtade jennie och patrik på landvetter. när vi kom hem blev det lilla julafton för min del men det dumma var att jag fick betala de själv.:P

gjorde upp ett pluggschema för matteprovet på torsdag. så vet jag vad jag ska göra varje dag..
ska på mattehjälpen på tisdag så om de är någon som hänger på så säg till:P

satt och gjorde distanstest på körkortsteori förut och det gick över förväntan. 63/70 rätt. jammi!


Lite klappar som man fick.

en plånka. Joo, jag har redan några stycken. men man får aldrig förlite av dom!

myspys-shorts från puma!

//Joskos


2 ½ tal = 2timmaar

tjooo!!!

Matte på schemat idag. på två timmar gjorde jag typ 2 ½ tal eller nått.. men det är lugnt, dom var svåra. man skulle räkna ut maximi/minimipunkten (egentligen med grafritande miniräknare) men gjorde det för han så det var därför det tog sådan tid. känner mig stolt att jag fick till bågarna på alla för det är fan klurigt. man får gå tillbaka till förskoleåldern och tänkla glad och ledsen gubbe för att veta om den är positiv eller negativ.

Nu har jag skrivit klart min skapelsemytologi och den blev exakt 1 sidan. på raden. hahhaa
 
Så nu blir det att skynda sig upp och skriva ut myt-skiten och sedan blir det bums i säng med boken i högsta hugg. låter det bra eller låter det bra.. läst ut min bok nu. "tusen strålande solar"$. så nu blir det henning mankells "mördare utan ansikte"

tjing!

 

 

 

 

 


detta är en andra grads funktion. den har en maximipunkt och har en glad mun. har jag missat någonting linfin?


for you and for me!

snart är det dags att besöka sängen för denna dag och hoppas att nästa dag blir ännu bättre.. känner att jag har agg mot en viss person..(agg: irriterad/sur/förbannad) så jag måste ta och sova bort det och hoppas att jag inte har kvar det imon.

skrivit på skapelsemytologin idag och de blev mycket grisdelar och påhittade namn och ord. men det är så det ska vara..  naglarna är målande och jag är beredd för sängen.
vad säger ni? ska vi dra?

vissa människor är som grodor utan ben - hopplösa!

Natti-natti

Josse-posse


tjoo!

tjooo!

Matte och företagsekonomi B idag. segt. tror jag ska börja gå på studieverkstan någon gång iblnad. tror att jag behöver det känns det som. eller så får jag skaffa en privatlärare. hmm. får se hur jag gör.

snart kommer jennie och patrik hit. imon kl. 07.00 flyger dom till kreta och ska vara borta en vecka. vaddå avis:(

håller på att kämpa med administrations uppgiften men det går sådär får jag säga. 
 Om man får klaga lite så gillar jag inte L uppgifter som han ger oss. det är bara massa intervjua och ringa, besöka och blabla. hatar det. sedan stör jag mig på hur man pratar och han upprepar alltid allting istället för att komma med något nytt.
slut med klagandet för denna gången.

imon blir det uf- kickoff på svenska mässan så ska möta upp brudarna 08.40 vid pressbyrån. hoppas att alla inom vårat uf-företag annars blir jag besviken asså. och då menar jag det.

Ska sätta mig och skriva uf-loggbok. glöm inte att göra det tjejer! och glöm inte att ta tillbaka datumet till måndag 14/9. så alla inlägg blir på måndagar. jag är regesterrad och har fått en möjlig köpare till en riskkapitalsedel.

tjilivippen!



Håller på att läsa denna boken nu.. Gud va bra den är asså. den borde faktist alla läsa.!!


....

tjoolahopp!

känner mig faktist duktig! i torsdags när jag kom hem satte jag mig 2timmar och pluggade matte. yeah

iag har jag suttit med Uf en bra stund. för att planera inför på måndag. syster och hennes kille är här..

ok, jag har ingenting att skriva om så skriver en annan gång när jag har något vettigare att skriva om.
kika gärna in på www.kraschadbanan.blogg.se där finns ett annan del av mitt liv.

tjillivippen - ups, nu blev jag liten!


Heheh!

hejsan! !

sitter i skolan och väntar på lina och att matten skall börja.. varför ska man behöva draass med dumma håltimmar?

i helgen var jag hemma hos syster under lördagen och jag fick testa att spela hennes sims3. att man aldrig blir förgammal för att vara barnslig. när jag spelat ett bra tag försvann allt och ingenting hade sparats. hur tror ni det kändes? för jävligt.

Tränade min barngrupp i måndags första gången efter sommaren och det var sååå fint väder. eller inte, det var regn och kallt. vi trotsade regnet men det resulterar nu att jag är förskyld och irriterad ihalsen. usch fy ochy blää!
Jag kan ju komma med den glada nyheten att en nya blogg idag har uppstått och att den borde läsas ofta om inte alltid, jämt! www.kraschadbanan.blogg.se  Ni kan ju bara gissa vem/vilka de är som äger denna fantasktiska blogg!

Kram nu kommer lina!

Atip v.s. Dlip!

Hejhopp!!

Idag har det varit skolOlymdiad och de var 4 stycken från våran klass. inklucive mig och becca. Hur lyckat är det lixsom. Massa som inte kom.. det var ändå sista skololympiaden så man fick änna offra sig. Imon blir det nog fight mellan Atip och Dlip.:P haha inte många som hajar grejen..

Nu har jag och mamma flyttat ut våran data från vindsrummet så nu står den i jennies gamla rum. mycket bättre eftersom då kan man utnyttja den mera:p Mohhaa!

Imon är det fredag och sista skoldagen för denna veckan. Hur skönt som helst. men kom nyss på att jag inte uppdaterat mitt CV än som jag skulle ha gjort förra veckan. dumma mig. lite läxor måste jag hinna med också.

hade första matte C lektionen igår och det var inte så roligt. Fick göra ett repetera test typ om vad man kom ihåg från MA B men det var illa för min del. minnet är liksom inte på topp längre.

Nu ska jag kila och planera lite inför helgen. när jag ska göra läxor och vad som händer på lördag när jag åker till syrran.

Kram Jos

Ps. Lina, den låten som jag nynna på när vi var på movieline. kommer du ihåg vad den hette? ds.


RSS 2.0