någon idé på ett namn?

Måste typ skaffa mig en ny blogg för jag kan inte göra denna som jag vill ha den för den har flipp.. fattar inte:(

imon blir det UF-arbete så det står härliga till. räkna med en heldag 9,30-17.

helgen har bestått av massa julförberedelser och kalas för mormor.

snart är det första december och jag har tre choklad kalendrar. jippi.

dags att kolla filmen på 4:an.

kram

vad ska jag göra?

Jag börjar tröttna på Detta nu asså. Ska man behöva Byta blogg och Göra en nu för Att jag ska Få den som man vill ha den?
Fortfarande kan Inte Byta Någonting som har med utseendet och så Att göra med bloggen for da blir den konstig. kanske man ska Byta till blogspot.com.

Hmm, vad tycker ni Att jag ska göra? Några Förslag?

¤ dagen har Betått av möte med konststudenten som vi ska Samarbeta med i vårat UF-företag.
¤ Lina och jag satt på donken under håltimmen och snackade om allt Mellan himmel och jord.
¤ mattelektion med ny lärare. Hör och Häpna, den var bra.
¤ jobbade matte hemma. gjorde 19 tal och jag förstod vad jag gjorde tack vare nya läraren. + Till henne!

Ska se om man kan Göra Någonting på religionen Innan man går sig och knyter.

kram


behov av akut hjälp!

Detta är nog det tråkigare som kunde hända min blogg faktist. den har som sagt varit konstig idag för att kunna få den normal igen var jag tvungen att ta bort hela utseendet som jag byggt upp. skit kul, eller inte. nu kan jag inte heller ändra i den för då blir den konstig igen. vad ska jag göra? orkar inte med detta snart. någon som har någon idé?? är i stort behov av det. plzz!!

som tur är har jag allt sparat på datan, header, bakgrund m.m. så jag slipper göra om den och allt. pust!

Varför jag? varför jag?

Sorry om min blogg dampar för tillfället men vet inte varför den gör det tyvärr. någon som vet varför? det är ju inte fel på blogg.se eftersom alla andras funkar. fattar fan inte. varför?:(

Stressen har slagit till på ett fik i Åsa centrum!

 

hejsan!

dagens landsvägs körning gick jätte bra. fick köra på hemvägen och allt gick hur bra som helst. fick köra både omkörning på landsväg och motorväg och så körde vi höger och vänstersväng på landsväg. Vi stannade och fikade i Åsa. det roligaste hon som serverade oss när vi fikade verkade vara så stressad så hon visste inte var hon skulle ta vägen även om det inte fanns några andra där vi var.

suttit med arbetsmiljö uppgiften och nu funderar jag på att göra ett distans-test eller två med körteori.

ska bara meddela alla att jag har inte mycket kvar på mitt körkort nu. snart är det utbildningskontroll innan man kan boka tid för teori och uppkörning. Jippi!

min lilla far ska på hockey idag och gissa vem som skulle vilja vara med och se den matchen. Jo, jag! är avis som tusan!

vi behöver lite hjälp till vårat uf-företag. vad skulle vi vilja ha av dessa alternativ som tryck på en tygkasse??




förgyller mig dag... dumma röda prylar!!

hejsan!!

Ett tag sedan jag bloggade nu faktist. men har liksom inte haft tid om man får bortförklara sig med det.

i lördags firade vi Lina som fyllde 18 och kvällen slutade inte hemma hos henne. vart tror ni då den slutade?;9
Tack för en underbar kväll allihoppa!!

Ska köra landsväg imon bitti vid kvart i 8 och så ska vi köra ner till varberg, fika och sedan tillbaka.. de är två körelever i bilen så den ena kör dit och den andra kör hem. enkelt eller hur.

Jag stör mig på sådana människor som redan julpyntat och satt upp granen. hallå, jag blev sur idag när jag gick ur hissen i skolan och jag ser att dom håller på att klä granen för fullt. Kan det inte få bli kallt innan man börjar dra fram alla dessa röda ting som man måste konka fram varje vinter. Ok, jag låter som en julhatare men det är jag inte. jag gillar bara inte när man ska överdriva julen och börja pynta och dona två månader innan.

fick till min stora förvåning reda på att det faktist är 1 advent på söndag och jag tycker det känns som att det inte var länge sedan som jag gick runt i bikini och njöt av vad som kunde vara mitt sista sommarlov. tiden går så fort nu för tiden så man hinner inte tänka och reflektera över allt. jag skulle vilja att tiden kunde stanna upp ett tag så man hann med allt som man skulle vilja göra innan det blir försent.

dags att sova så man är utvilad imon och man ska sätta sig framför ratten. hoppas att jag slipper köra först. undra vem som jag ska köra med, och vem den andra eleven är.. jag vet inget alls. känner mig helt ovetande om vad som väntar mig. och jag som är kontrollfreak.
Hoppas det går bra med det tror jag. det gick ju bra på halkan så varför skulle det inte gå bra nu. ioförsig så kör man ju ute i riktigt trafik på landsväg och inte som halkan där det ena man kunde möta på vägen var lite koner och pinnar som stack upp ur marken som skulle immitera älgar, bilar och stoppskytar. men det ska nog lösa sig ska ni se. meddelar imon hur det gått på min lilla tripp.

Kram Jos


sådant kan man få se en helt vanlig dag när man sitter och väntar på bussen när man är på väg till skolan. fatta att det förgyller dagen för en person som har som en dröm att någon gång i livet få äga en egen lite metallic blå bubbla. :)


lalallaalaaaa!

Tjoo!!

ett bra tag sedan. har inte haft tid och ork att skriva. fast igentligen har jag typ inte varit i skolan de senaste dagarna så mycket men ändå har det inte blivit.

Körde halkan igår. det var skitskojj ska jag bara meddela:D

imon ska man hem till Lina och fira henne för hon fyller 18 år. tror jag har firat alla sedan för detta året eller?:S är det någon som jag missat?

sitter och kollar på Idol mellan jag skriver här. inte kollat på det denna gången. har bara kollat på ett program innan då det var mickael Jackson tema. såg föresten världens coolaste tavla med han idag.

ska kila..

Kram!


träningspass nr. 1

tillbaka!

körde ett rätt så intensivt pass idag

uppvärmning:
5-10min cykel

stretch + rörlighet

styrka:
- bål - fot - programmet
- cirkelstyrka.

(båda dessa programmen har jag tagit från mina gamla träningsprogram från när jag tränade i Ullevi)

kondition:
- cykel 10min (körde 1min snabbt , 1 minut långsammare i intervaller)

styrka:
- 80situps (raka/snea)

stetch


musik kör jag med när jag tränar för att jag läste i en av mina friidrottstidningar att om man använder sig av musik ökar det prestationsförmågan och man presterar bättre. Tänk på detta!


nästa träningspass som jag kör kommer jag att köra på torsdag då jag har barnträning. tänkte att jag skulle köra träningen med dom. det är både bra för mig eftersom då får jag träning samt att det är kul för barnen för då får dom se att vi tränare med kan. att vi inte bara står vid sidan av och beodrar dom att göra saker.


skolan = 30min

goddagens!!

idag var jag i skolan i en halv timme. helt onödigt asså, men sånt är livet.
körskolan ringde till mig idag och frågade ifall jag kunde köra imon istället kl. 8 på mogonen. Hallå! kl. 8 när jag inte börjar skolan förrän kl. halv 3! orka!

Nu hade jag tänkt att träna lite innan jag börjar att plugga till företagsekonomi-provet. 

kommer nog att ha med lite träningsinslag här hädanefter för att få en liten nich på bloggen. kanske även inspirerar andra. vem vet;)

träningsprogrammet är skivet så nu är det bara att sätta igen. dagens tema:

 Styrka och kondition 

återkommer med träningsprogrammet och hur det gick.

blir att träna till europes nya skiva. skulle bara meddela detta.

Kram♥


weekend!

hejsan!

helgen har gått i ett rasande tempo. har ju nästan inte hunnit att blinka. vad har jag gjort under denna helgen.
joo, jag har faktist hunnit med rätt så mycket.

i lördags var jag på kunskap och framtidsmässan på svenska mässan för att kolla på olika alternativ till efterstudier på högskola o.s.v.  Ett program som jag fasnade lite extra för fanns i Halmstad så det kanske blir att man flyttar dit. man vet aldrig.
var med johanna senare på kvällen och vi snackade gamla minnen och var allmänt knäppa som vi brukar vara när vi ses.

idag, söndag har hela dagen ägnats åt tränarutbildningen för 10-14år. sista dagen på den så ny är man färdigutbildad tränare för att få träna dom med. det är rätt så skönt faktist. den höll på mellan 10-17 och sedan var det bara hem och äta och sedan dra till lina och arbeta med affärsplanen. den ska vara inne denna veckan så det måste göras.
satt  från 18-21 i fredags och jobbade med den. det tar mer tid än vad man tror om man säger så. undra ifall vi kommer att tävla?:S

mitt mål med denna veckan är att jag ska sprukturera upp min vecka bättre så jag hinner med det jag vill. jag skall lägga in så jag tränar hemma minst 2ggr i veckan för att få en regelbunden motion och så har jag ju prov denna veckan i företags ekonomi så måste lägga upp ett schema på hur jag ska plugga till det provet.

Juste, vill glädja alla med att jag fick faktist G+ på matte provet som vi hade i torsdags "förändring till derivata"

Nu ska jag kila i bädd för imon blir det en jobbig och hektisk dag må jag tro..

LYCKA TILL BECCA SOM SKA OPERERA SIG IMON:D det kommer att gå bra gumman. [PUSS TÄNKER PÅ DIG HELA DAGEN. eftersom jag inte vet när det kommer att ske;) ]

Yes. finally!

hejsan!

vill ni veta en sak.

VI HAR BESTÄLLT KASSARNA NU!!

så får hoppas dom kommer i början av nästa vecka!

Kram nu ska jag och gabbi gå och käka blää mat!


Hårt arbete och bra insats.

dagen ja, den har varit som den har varit om man säger så...

sovmorgon till kl. 1.
gick faktist upp vid 10 för att kolla när kissie skulle vara med på "efter tio". tänkte kolla hur hon betedde sig. men människan dök fan inte upp. hallå.

matteprov på "förändrig till derivata". erkänn det lät proffsigt. eller ej, vet inte hur det gick med det provet igentligen. kände mig inte bra varken igår eller idag så orkade inte plugga så mkt.

företagsekonomin var som vanligt. satt och konterade med moms och snackade hemlisar med petra och pernilla. vi är ett bra F.E.B-team.

barnträningen var det bara 8 på idag. många som skulle ta vaccinet för A(H1N1) men det var rätt skönt ändå:P

suttit och affärsplanen nu hela kvällen för att försöka få ihop det på något sätt. vi har en del kvar att göra om jag säger så en har gjort en del så det är bara en del kvar.

gabbi, jag beordrar dig till att ta med dig bullar på måndag. du ahr sagt det länge nu och vi har faktist deadline för affärsplanen på måndag och du är VD. så du måste belöna oss för hårt arbete och bra insats. så de så. eller hur lina och becca?

Nu ska jag sova. eller först kolla igenom religionspowerpointen:P

kram



denna boken bekant? den är det för mig, ska ha prov i ur den nästa vecka.
debet & kredit är det jag kommer att leva av nästa vecka akta er, ni kanske blir indelade i fack.


Ja till A(H1N1) vaccin.

Tjoo!!

ska bara meddela folket att jag har bestämt mig. jag ska vaccinera mig mot A(H1N1) annars kallad svininfluensan. har varit strångt imot det jätte länge men det kanske är lika bra att jag tar det för kommer ångra mig om jag inte tar det och jag av någon anledning skulle få den.
Men de är de att jag har aldrig haft inluensa så jag kanske inte har så lätt att få denna då? eller är det kanske bara för att jag har tränat så mycket innan så att jag har haft så stark immunförsvar att jag inte fått någon inluensa?.

Lappen till skolan ska vara inne imon så får lämna in den med ett kryss vid rutan med ett stort JA!

Imon blir det matteprov, företagsekonomi och barnträning. får ta och planera träningen imon förmiddag, börjar inte förrän kl. 1. skönt!

God Natt!


UF - vad tror ni att det kan vara. bara ledtrådar kan ge svar!

Jag tänkte att jag skulle skriva lite kort om vårat UF-företag.

Företaget består av.
jag (josefine), Gabriella, Lina och Rebecka.

jag tänker inte avslöja vad vi håller på med än eftersom vi inte fått produkten en och kunnat färdigställa den.

jag kommer att göra detta lite som en följetång ett tag och så kommer jag att lägga upp bilder på de färdiga produkterna så kanske ni ser någon ni vill ha och vill köpa.. låter som en toppen idé.

jag kan ge er en ledtråd på vad det kan vara för någonting:

" den kan vara användbar när du går och handlar. den ser inte ut som någon annan och du kommer vara den ända som kommer gå runt med just det på din. du sparar pengar när du går och handlar men du kan lika gärna ha den som ett komplent att ha med till skolan."
tror faktist att någon kan lista ut vad det är för någonting som gömmer sig bakom denna ledtråd.

mer information får ni senare och längre fram. kommer lägga ut en logga och berätta när affärsplanen äntligen är inlämnad.

tycker faktist att detta verkar rätt så kul att vara lite hemlighetsfull och man måste luska i vad det kan vara.


mattepluggets startskott borde panga snart!

Matte pluggandet har inte dragit igång än. känner mig inte motiverad till det. är det fel?
var på utvecklingsamtal förut. klagade lite på en kurs som vi har att jag tyckte det var dåligt att vi inte hade gått igenom vissa saker som jag hade velat. men blev glad över att han sa att den kursen kommer att ta slut till jul så då slipper vi den. jippi!!

idag är det bonde söker fru på tv om gång brukar kolla på det. kollar när jag hinner och kommer ihåg det. men idag tror jag att jag ska kolla för att komma ifrån matte-plugget.


någon mer än jag som nästa har glömt bort första säsongen? första säsongen på sådana program är alltid bäst!?

kram Jos


hur låter lampor?!

Sitter i skolan och har rast för tillfället. matte suger just för tillfället. fattar inte och vill inte vara med. idag har jag lärt mig att lampor låter olika när man slår på dom. erkänn en bra kunskap som kan vara användbar?:D

utvecklingssamtal vid halv 5. hoppas det går fort så att man kommer hem.

Min kväll är skänkt till matteboken. dom kommer att få jobba stenhårt om det ska bli några resultat imon. Hoppas. hoppas att det går vägen.

Nu ska jag sätta mig och glo som ettfrågetecken i matteboken igen och så om det hjälper.

kram JOs

Nytt utseende igen! i like!

Hejsan!

nytt utseende på bloggen igen. jag får aldrig nog av att ändra på den. gillar inte att ha samma för länge. Tyckte att den andra var lite deppig med det mörka så ville göra det ljusare.

Ny ska jag sova så återkommer jag utvilad imon. börjar 11 imon med arbetsmiljö och säkerhet och jag har inte gjiort ett piss i det ämnet som skulle vara gjort tills idag. men det var inte viktigt så skit samma.

Kram

varför inte bara släppa in mig?

kvällsinlägg.

ped.led lektion på morgonen med en föreläsare som bara klankade ner på tjejer/kvinnor. sånt gillar jag inte. höll på att somna på lektionen av trisstess.
direkt efter åkte jag till körskolan och skulle ha körlektion. skulle köra 12.10. men när kommer min lärare!? 12.30 fatta att jag var sur då eller. sedan sa han att vi bara skulle köra i 40minuter för att han inte skulle få en helvetesdag.. Men hallå, borde man inte hålla tiderna bättre?!

Skulle in till banken när jag kom hem men när jag stod utanför och ringde på för att komma in släppte idioterna inte in mig. hallå är dom dumma i huvudet eller? som att kunderna vill komma tillbaka om dom inte behandlar dom bra? sedan var hon som hjälpte mig snofsig och dryg. usch,. ingen bra bankdag idag. igår gick det ju bättre som tur var. men en liten bank kanske inte har resurer för att kunna behandla kunder bra och ge bra service. :S

ringde till en apu-plats förut men dom kunde inte ta imot mig. det enda stället på de fucking jävla webben som jag ville/skulle kunna tänka mig att vara på så kan dom inte ta imot mig. åhh. får skaffa mig en på egen hand på något sett. Vill absolut INTE vara i en butik igen. det är inte därför jag valde den utbildningen för att stå och röttna i en butik.

Pluggat matte men har ingen energi eller motivation. så jag kokade lite te och tände lite ljus för att få upp stämningen lite, det hjälpte faktist lite ska jag erkänna. mycket trevligare. Man känner sig inte så ensam när man har tända ljus brevid själv ärligt talat. man måste ju hålla koll på dom och då känner man sig inte ensam. haha knäppa tankar man kan få.

Nu ska jag snart sova. jag har lagt mig sen två dagar irad och det har resultat med att jag fick springa till bussen imorse för jag var så seg i starten. ville bara sova.

lägger upp lite bilder på min vän ljus och lite annat smått och gott:D


såhär kan det se ut när jag pluggar. lite saker här och där och ljus och en goo kopp med grönt mango tee!


Jag in min mössa jag fick när jag fyllde år. åhh. i like it.
(om man tänker efter så är det faktist en båtkompass eller någt liknande som bild på mössan. så mej)

Kram..

Obs, jag förstår om ni reagerar på att jag är rätt så aggresiv i mitt inlägg idag och skriver massa dåligt. har en dåligt dag och lite annat. ;)


banken och kandidaten. sitter i samma båt!

hejsan!

Vad tycker ni om min nya header? jag blev supernöjd. gjorde den halv 1 inatt tror jag det var.

varit i skolan idag och jobbat med uf. Gabbi och jag var på banken på eftermiddagen och öppnade ett bankkonto och fixade lite med det. gött att man fått det fixat så man kan beställa kassarna och att han tyckte att det var en bra idé med.

Hade fått ett mail förut på min jobbmail där det stod att huvudtränaren och en annan tränare som har en massa ansvar tyckte och ville anmäla mig som kandidat till ungdomstinget för unga ledare i friidrott. dom tyckte att jag var en bra kandidat. vad tycker ni, ska jag göra det?? kolla länken till sidan om detta. www.ungfriidrott.se

måste sätta mig och plugga matte eftersom jag har prov på torsdag och jag har inte börjat plugga än. orkar inte. vill skita i det men det är inte jag att göra det så jag måste sätta mig och plugga nu, nu , nu!!!

Ullared senare idag med mattias igen tror jag. för mig att han sa på vakna imorse att han skulle vara med. någon som såg på det imorse? haha!

Kram

 


Vi fixade dosa till gabbi eftersom jag redan hade en för mitt prevata bruk. imon ska vi beställa kassarna. Jippi!


roligare än vad jag trodde.. peppningen!

Hejsan eller go kväll.

sitter här och lyssnar på min nya skiva som jag fick av min morbror efter att vi har haft ett snabbt firande av mig, mamma och pappa. för jag och mamma har fyllt år och det var fars dag idag.

igår hade jag barnträning med 02-03gruppen. fick hoppa in för fanns ingen annan som kunde. gött med att få lite extra för det. var ju bara en timme så det var lugnt. var bara 10 ungar där så det var inte så ansträngade om man säger så.

idag har jag varit i friidrottens hus och varit med som ledare på ungdomsmatchen. jag var "peppledare" för tjejlaget och jag tyckte att jag gjorde det bra om jag får säga det själv. tror dom blev grymt peppade;) Det var roligare än jag trodde faktist. kommer klart ställa upp nästa gång med om jag har tid. Man får sådan goo klubbstämning och sammanhållning i klubben. tyvärr räckte det inte hela vägen varken för tjejlaget eller kill-laget men vi gjorde det bästa från oss. kommer fler matcher.

imon är de skola igen och vi ska tillö banken på eftermiddagen och öppna ett konto till vårat företag. och beställa kassarna med tror jag. hoppas att vi hinner det med. vi kanske kan gå tillbaka till skolan sedan och fixa det efter mötet om det inte tar för lång tid . eller vad tycker du gabbi?

Nu ska jag kolla runt lite till på nätet. var så dum så jag drack kaffe förut så kommer inte kunna sova förrän sent. dumma mig. men skit samma. börjar ju faktist halv 10 imon.

imon tycker jag att alla som kan ska kolla på vakna med the voice kl. 7,50. för då ska mattias som var med i ullaredserien vara med och delta. det roliga är att han kommer från vimmerby och där bor min farmor, faster och en del av min släkt och jag känner en som känner honom så har sett han och så när man varit där så han är inte okänd för mig. vetat vem han varit och hört hans låt skandalen och läst hans blogg ett bra tag innan stormningen som gjorde att han blev "känd".

kram allihoppa!!


inställd!

Snart dags för skolan. fick ett sms av läraren imorse som sa att han var sjuk så lektionen var inställd. skönt det för då slapp man stressa så mkt. ska snart in till stan och möta becca för lite hemlighetsmakeri. mohaha. jag tror jag vet vad jag ska ha på mig ikväll men vet inte vad jag ska göra med mitt leg och pengarna + telefonen? var ska man förvara det när man går ut? i bh:n, i en väska eller kanske lämna det hemma. haha någon som av erfarenhet kan ge mig ett svar på det delemmat?

Nu ska jag sminka mig och fixa håret och sedan ta bussen. blir nog inge mer blogginlägg denna dag eftersom man drar till gabbi vid 6 eller nått och sks fira henne att hon också har blivit en stor tjej nu. wii! goo girl!

Kram  & Grattis till denna underbara människa som fyller myndig idag!


åhhh. vaddå blir straffade!

Sitter vid köksbordet och äter frukost och försöker knåpa på budgetarna för vårat uf-företag. men det går inte så bra om man säger så. eftersom jag inte vet vad vi ska ta för varan och hur vi ska göra med mässa och liknande.

Bli skolan sedan. den börjar kl. 14,30. med matte. hittade inte mitt block förut. fick änna panik eftersom det är prov nästa vecka. jag ligger efter så god dag mattehjälpen liksom. :P någon som är på eller?
blev så sur förut för såg matteläraren hade skrivit på webben att vi skulle få jobba självständigt typ 1-1,5 timme för att dom andra skulle ha "frågestund" för dom har prov imon. men Vi får fan inte den hjälpen när vi ska ha prov. blev fan förbannad då asså. det är ju verkligen att diskriminera folk asså. jag tycker inte att vi ska få ta stryk av att skolan inte kunde låta dom andra ha matte b förra året. då får vi straffas för det. jävla skit skola asså.. dom lägger inte upp det rättvist heller för den delen. hoppas att vikarien som vi kommer att få är bättre på det.

Nu blir det att klä på sig och kila ut med vovven.

bloggar nog mer ikväll:D

Kram Jos

 

Jag blev sugen på vofflor nu asså. mums det hade varit.:D


luddig men inte fluffigt luddig!

Tjoo!

Sitter här och degar i skolan och längtar hem. jag kan gå hem men vet inte om jag orkar. hmm, hjälp någon! 

 ped.led lektion idag där man skulle diskutera manligt och kvinnligt ledarskap och skriva intervju frågor som man ska gå på stan och checka. slutade efter 50minuter så det var gött.  drog till lunch express och köpte mig en sallad men när jag skulle sätta mig och äta den vad såg jag då. Joo, att paprikan var luddig. fatta att jag blev äcklad och började må illa. had typ ätit lite av den innan man såg. usch hur man man ha sådant kvar i butiken. dom fyllde inte på bakifrån utan ställe bara fram och fyllde på framför. Iallafall. jag fick gå dit igen och kräva en nu.´stack till körskolan efter och körde med freddan. Meddelande att jag skulle försöka förhindra några olämpliga ordf eftersom vi hade passagerare därbak. en ny körlärare. för förra gången så fick jag stopp vid handels och då skrev jag fitta i bilen och freddan började gapskratta.

Ska hem och ta det lugnt och kanske plugga lite när jag kommer hem.. borde kolla på matten igen för har inte gjort det på hela lovet och vi har prov nästa vecka. känner mig lite stessad asså!

Tack och adjö!

Jos



fattar inte hur man kan göra en sådan sak!

hej!!

nu har jag inte bloggat på ett tag. varit hos min syster och hennes kille.

Min födelsedag blev toppen. var med lina under dagen och shoppade loss kanske lite för mycket. kontot gillade inte det lika mycket som mig. och på kvällen gick jag ut och åt middag på the golden days och drack vin till maten och åt något gott kött. till efterrätt och sedan gick vi till vinkrogen och drack ett glas öl.

ska lägga upp bilder på mina inköp ikväll eller imon. får se när jag hinner.

jag måste bara säga en sak. jag fattar inte varför folk kan vara så dumma i huvudet så dom går till en kyrkogård och vandaliserar gravar. FATTAR INTE! give it back!! :(

ensam mamma söker nu kl 20 och sedan kommer det säkert något annat som man kan se på.. någon film eller så.

Gabbo, tycker att du kan komma hem nu!

skola imon och jag vill inte. längre lov tack skulle vara susen!


RSS 2.0